Targul International FABRICDAYS a ajuns la cea de-a 7-a editie

In perioada 12-20 martie 2009, Avanz Fairs & Events organizeaza o noua editie a Targului International FABRICDAYS. Aflat deja la a 7-a editie in Romania si a doua editie in Bulgaria, FABRICDAYS isi propune sa continue si in 2009 traditia “on tour” inceputa in 2008. Dietmar Carl Stiel, Directorul General al Avanz Fairs & Events si al Seco Sector Consulting din Frankfurt, a creat brand-ul FABRICDAYS cu mai bine de 4 ani in urma.
Domnule Stiel, ce reprezinta pentru dumneavoastra FABRICDAYS ?
Pentru mine FABRICDAYS reprezinta rezultatul celor aproximativ 15 ani de experienta acumulati in organizarea de targuri si expozitii din Industria Textila, precum Messe Frankfurt, Berlin Fair si Kolnmesse. In acest moment, FABRICDAYS este singurul targ specializat in materiale, accesorii si servicii pentru Industria de Confectii din Europa de Sud-Est, orientat B2B.
Cum a fost editia din octombrie 2008 a FABRICDAYS din punctul de vedere al organizatorilor ?
Avanz Fairs & Events astepta mai multi vizitatori la FABRICDAYS. Noi am considerat ca numarul vizitatorilor a fost mai mic datorita scaderii continue a exporturilor de pe piata de confectii din Romania, fapt care a dus la reorientarea multor firme din industria textila catre alte domenii care sa le asigure supravietuirea pe o piata, indiferent care ar fi aceasta : imobiliara, de prestari servicii, hoteliera etc. Un alt factor care a dus la scaderea numarului de vizitatori este infrastructura rutiera deficitara din Romania, precum si dificultatea de a ajunge in Bucuresti cu masina, la acestea adaugandu-se si costurile extrem de ridicate ale hotelurilor si cheltuielilor de calatorie, mai ales in Bucuresti. CHISINAUFABRICDAYS a fost o experienta interesanta atat pentru expozanti cat si pentru vizitatori. Pentru moment, Republica Moldova este o piata inca fragila si nu atat de dinamica. In schimb, am fost foarte multumimti de prima editie a SOFIAFABRICDAYS.
Ce aduce nou, fata de 2008, conceptul de \” on tour \”?
Pentru editia din martie a FABRICDAYS, ne vom concentra pe conceptul de « on tour » din dorinta de a veni mai aproape de vizitatorii/cumparatorii de tesaturi si accesorii, care sunt de fapt potentialii clienti ai expozantilor nostri. Cu alte cuvinte noi, ca si furnizor de servicii, trebuie sa le oferim ceva in plus expozantilor si vizitatorilor nostri : daca nu pot veni ei la noi, mergem noi la ei. Astfel, vom organiza urmatorul targ in Sofia, pe 12 martie la Interpred World Trade Center, in Ruse, pe 13 martie la Danube Plaza, in Cluj-Napoca, pe 18 martie la Sara Social Events, in Iasi, pe 19 martie la Grand Hotel Traian si pe 20 martie in Bucuresti, la Hotel Phoenicia. In ceea ce priveste noile locatii, ne-am orientat spre principalele centre ale Industriei Textile din Bulgaria si Romania. Pentru a inlesni accesul vizitatorilor, am ales locatii foarte bune in toate aceste destinatii, usor de gasit, cunoscute si cu spatii de parcare suficiente. Vreau sa precizez ca Avanz Fairs & Events va organiza atat transportul expozantilor cat si a materialelor si mostrelor expuse. Pentru expozanti am elaborat pachete speciale incepand cu 40 euro/mp. Fata de editia anterioara, vom organiza in plus conferinte care vor avea ca teme de dezbatere criza economica actuala si consecintele ei asupa Industriei Textile. Aceste conferinte se vor desfasura in paralel cu Targul.
Care sunt planurile de viitor pentru FABRICDAYS ?
In acest moment dorim ca editia din martie sa intalneasca atat nevoile expozantilor nostri cat si pe cele ale potentialilor lor clienti. Principalul scop al Avanz Fairs & Events ramane pastrarea intacta a increderii pe care ne-au acordat-o partenerii si expoazntii nostri.

Articole HOT

Business Texin
f
fashion

Before Start My Day, Ten Minute For Makeup – VIDEO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Nemo enim ipsam voluptatem...

fashion

Boho Peace Hippie Girl Enjoying Summer with Flower Styling

black

Black Winter Fashion On Charles Bridge

city

Walking On San Francisco Street Alone

girl

Woman Enjoying Grossglockner High Alpine Road in Austria

Știri

Business Texin
d
dress

Woman Wearing Red Dress-Holding Turned On String lights

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Nemo enim ipsam voluptatem...

2
fashion

Before Start My Day, Ten Minute For Makeup – VIDEO

3
fashion

Boho Peace Hippie Girl Enjoying Summer with Flower Styling

4
black

Black Winter Fashion On Charles Bridge