Super Oferta de la Businesstexin

Pe fondul bugetelor reduse si a neincrederii in evolutia pozitiva a pietei, va anuntam ca am prelungit perioada de inscrieri la preturi exceptionale.
Doar pe 2 si 3 august beneficiati de aceste tarife ( Luati in calcul aceste preturi sunt pentru promovare in Businesstexin, pentru o perioada de 6 luni, atat in catalogul tiparit , cat si digital + aparitia profilului companiei dvs. pe siteul www.businesstexin.ro).
Businesstexin inchide sesiune de contractari pentru editia 13 a catalogului industriei textile-pielarie din Romania ( publicatie aferanta perioadei august 2012 –februarie 2013). Si am pregatit pentru cei ce activeaza in domeniu , fie ei producatori, exportatori, importatori , comercianti cat si cei din sfera serviciilor , o SUPER OFERTA.
Inca sunt suficiente companii care apreciaza Businesstexin, deoarece aceasta forma de promovare (catalog, website, newsletter, cat si posibilitatea de ofertare engross a propietarilor de magazine care folososec Businesstexinul) a adus rezultate companiilor care s-au tradus in contracte, Vanzari, si in final bani intorsi de pe urma Businesstexin.
Oferta noastra speciala ar fi:
Varianta 1
75 euro+tva (in loc de 125 euro) pentru : 1 listing(cu datele de contact, sigla, si obeictul de activitate) in catalogul tiparit+ inscrierea cu aceleasi informatii pe www.Businesstexin.ro timp de 6 luni, +postarea de anunturi si oferte gratuite pe www.businesstexin.ro
Varianta 2
150 euro +tva ( in loc de 285 euro+tva) pentru ¼ pagina ( in care puteti pune logo, imagini concludente + un mesaj text elocvent pentru cei ce folosesc publicatia) + inscrierea cu aceleasi informatii pe www.Businesstexin.ro timp de 6 luni, +postarea de anunturi si oferte gratuite pe www.businesstexin.ro
Varianta 3 – pentru Magazine
25 euro+tva (fata de 75 euro+tva) pentru cei ce detin magazine de profil , 1 insertie ( nume magazine, adresa, telefon, si profilul magazinului) + inscrierea cu aceleasi informatii pe www.Businesstexin.ro timp de 6 luni, +postarea de anunturi si oferte gratuite pe www.businesstexin.ro. Acest spatiu este potrivit pentru pozitinarea magazinului in atentia producatorilor cat si a importatorilor.
Pentru alte spatii va rog contactati redactia si veti primi un pachet de promovare care sa se plieze pe necesarul dvs de promovare, fie macheta publicitara, fie articol, fie bannere, etc.
Iata cateva cifre care fac din Businesstexin, publicatia cea mai potrivita prin care sa va promovati produsele, ofertele si serviciile pe care le aveti in portofoliul companiilor dvs.
Businesstexin – catalog tiparit pe hartie- 10.000 ex/editie
Catalog editie digitala- peste 11.000 de cititori varianta EREVISTA.RO + peste 2400 cititori de pe ISSUU.COM
Site: www.businesstexin.ro, 112.490 de vizitatori unici in ultimul an, si avem si extremele:
Cei mai multi vizitatori au fost pentru firmele: Proartimar Bistrita 8695 de vizitatori si SGS Romania cu 8550 de vizitatori.
Cei mai putini vizitatori: Jabo Craiova 385 de vizitatori, LTU Studio Design (Liliana Turoiu Udrea) 408 vizitatori.
Newslettere: baza de date cuprinde peste 18000 de adrese de email ale persoanelor implicate in industria textile–pielarie.
Avem si alte analize ale feedbackului publicatiei, in acest material v-am descris pe scurt o parte din realizarile Businesstexin. Nu exista nicio companie care se ocupa de promavarea industrie textile-pielarie care sa aiba asemenea parametrii si rezultate. De 7 ani promovam industria textile-pielarie. Acum nu o mai facem doar cu pasiune ci si cu rezultate concrete.
Apelati cu incredere la Businesstexin!
Doar astazi si maine mai facem inscrieri!
Contact :
office@businesstexin.ro
021 411 81 84
0755 076 740
Manager Project: Lucian Diaconu, lucian.diaconu@busiensstexin.ro

Articole HOT

Business Texin
f
fashion

Before Start My Day, Ten Minute For Makeup – VIDEO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Nemo enim ipsam voluptatem...

fashion

Boho Peace Hippie Girl Enjoying Summer with Flower Styling

black

Black Winter Fashion On Charles Bridge

city

Walking On San Francisco Street Alone

girl

Woman Enjoying Grossglockner High Alpine Road in Austria

Știri

Business Texin
d
dress

Woman Wearing Red Dress-Holding Turned On String lights

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Nemo enim ipsam voluptatem...

2
fashion

Before Start My Day, Ten Minute For Makeup – VIDEO

3
fashion

Boho Peace Hippie Girl Enjoying Summer with Flower Styling

4
black

Black Winter Fashion On Charles Bridge