LISE CHARMEL a implementat cea mai recentã versiune, Diamino Lectra.

Lise Charmel Lingerie este cunoscut pentru frumusetea sa, combinând eleganta cu broderia francezã și textile inovatoare conferind brandului o înaltã calitate.
Materialele sunt esențiale pentru conceptul unic si sofisticat al brandului acestea fiind foarte scumpe astfel încât controlul costurilor si consumul de material este o prioritate. Detalii cum ar fi broderiile benzile specifice și dantela reprezintã provocãri în ceea ce privește proiectarea, dezvoltare și controlul costului. Pentru a menține calitatea inalta pãstrând în același timp costurile rezonabile, numeroase piese de mici dimensiuni care alcãtuiesc un sutien si o pereche de chilotei trebuie sã fie plasate cu atenție pe dantelã. In acest fel cantitatea de deșeuri rezultata este minimizatã. Avand aceste avantaje, in timp utilizatorul Lectra, Lise Charmel, a cãutat o modalitate de a estima consumul de material mai mult corect și ușor.
Lectra combinã soluții intr-un proces inteligent, Lise Charmel – BLE estimeaza costurile inițiale cu precizie foarte ridicata în fazele de dezvoltare și de proiectare. Companiile pot pune acum piesa model pe dantelã și pe alte țesãturi. \”Vizualizarea benzilor decorative direct pe ecran, ne faciliteaza controlul calitatii productiei\”, spune Nicolas Drevet, directorul de productie
Frumusețea lenjeriei se regaseste în detalii, asa se nasc provocãrile. Brodate pe spate, benzile de talie adãuga rafinament chiloteilor și sutienelor, marginile dantelate adãuga complexitate la determinarea pozitiei exacte pe dantelã, de exemplu. \”Stim cu exactitate punctul de plecare pentru tãierea benzilor și a impletituri in functie de marginea benzii dantelate \”explica domnul Drevet.
Departamentul sãu este responsabil pentru determinarea cantitãților de material necesarprocesului de producție și realizarea planului de productiei Lise Charmel bazate pe demostratii. Fiind un utilizator de mult timp al sistemului Lectra, Lise Charmel de curand a implementat cea mai recentã versiune, Diamino Lectra, pentru prognozarea costurilor de productie. Evoluțiile în tehnologia Lectra au adus creșteri substanțiale întreprinderilor prin eficiența și acuratețe.
Posibilitatea de a vizualiza diferitele opțiuni de investiții de pe mostra de material direct pe materialul în sine s-a schimbat radical si este o facilitate. \”Lucram într-un mod foarte vizual. Este mult mai bine în termeni de utilizare și timpul petrecut\” explica dl Drevet.
Odata ce primele schite de colectie sunt complete, este doar o chestiune de zile pana sosesc probele de material provenind de la furnizori din Italia și Franța. Apoi, domnul Drevet și echipa sa pot începe scanarea și simulearea consumul de material, înainte ca produsul sa fie dat in productie.
\”Putem schimba acum mult mai rapid diverse activitati intre departamente fara sa ne doara capul la eventualele potențiale probleme\” spune dl Drevet, noul proces a redus semnificativ timpul pentru stabilirea necesarului de material și a timpului de executie. \”Timpul salvat fost incredibil\”, spune el.
Diferite departamente au acum o modalitate ușoarã de a face schimb de informații pe ecran, în loc sa se bazeze pe schite sau aproximãri.
Lise Charmel este client Lectra de peste 10 ani șiare soluții pentru întregul proces de dezvoltare a produsului, de la
proiectare modelului la dezvoltarea planului de productie. Lectra a lucrat impreuna cu Lise Charmel pentru a asigura îmbunãtãțirea optimã a procesului de productie. \”Lectra a lucrat impreuna cu noi întreaga faza de implementare. Întrebãrile noastre au primit rãspunsuri clare si in mod rapid\” spune dl Drevet.

Articole HOT

Business Texin
f
fashion

Before Start My Day, Ten Minute For Makeup – VIDEO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Nemo enim ipsam voluptatem...

fashion

Boho Peace Hippie Girl Enjoying Summer with Flower Styling

black

Black Winter Fashion On Charles Bridge

city

Walking On San Francisco Street Alone

girl

Woman Enjoying Grossglockner High Alpine Road in Austria

Știri

Business Texin
d
dress

Woman Wearing Red Dress-Holding Turned On String lights

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Nemo enim ipsam voluptatem...

2
fashion

Before Start My Day, Ten Minute For Makeup – VIDEO

3
fashion

Boho Peace Hippie Girl Enjoying Summer with Flower Styling

4
black

Black Winter Fashion On Charles Bridge