Incepe Campania de promovare a salonului de fashion RFTB.

Fie ca unii dintre dumneavoastra o numiti revista si altii catalog, Businesstexin, ramane singura platforma de comunicare care isi propune sa puna in legatura : producatorii cu furnizorii de materii prime si accesorii, producatorii cu magazinele! De opt ani am incercat sa gasim formula care sa dea randament maxim! Deviza noastra este ca dumneavoastra sa cheltuiti cat mai putin si obtineti cat mai mult…iar noi sa avem cat mai multe firme prezente in publicatie … abia atunci se arata adevarata valoare a publicatiei.
Am constatat in ultima vreme , o scadere dramatic a vanzarilor producatorilor catre magazine.
Aici este mult de discutat, a cui este vina? de ce nu se vinde?… dar nu trebuie neglijata si situatia economica a cetateanului, care in ultimul timp nu prea isi mai permite tinute vestimentare( va amintesc ca s-au scumpit utilitatile, are datorii la banci, creditele se dau greu, s-au scumpit alimentele si combustibilul, salariu este in mare masura acelasi… in concluzie … scade consumul.
Si totusi se vinde, sunt companii care au vanzari bune( am destule exemple), cateva lucruri tin sa evidentiez: marketing bine facut, apoi calitatea, designul si pretul corect. Cine indeplineste aceste conditii nu are cum sa se planga ca nu merge.
In ceea ce ne priveste, stiti ca incercam de 1 an de zile sa facem un eveniment profesionit pentru segmentul nostru de activitate, am invitat si am si incercat colaborari cu patronatele , cu ministerul Economiei cat si cu diversi oameni cu exerienta unor astfel de manifestari… rezultatul a fost ca inca nu este momentul sa facem un astfle de eveniment … in Romania nu este cerere… nu se vrea un Sistem functional al Modei. Numai ca in primavara aceasta am decis totusi sa incercam, ne asumam noi Businesstexin impreuna cu Exporom( cel mai nou centru expozitional din Bucuresti)… Va invit pe cei care puteti face lucruri bune pentru urnirea functionarii acestui sistem, sa veniti alaturi de noi si sa realizam cu adevarat un eveniment care sa va reprezinte. Invitatia noastra este deschisa si sincera in acelasi timp. Noi Businesstexin nu reprezentam vreun interes fata de o parte sau de alta…ci vream un singur lucru si pentru care vom milita si pe viitor, sa functioneze Sistemul Modei, abia atunci vom vedea cu adevarat rezultate si de ce nu si profituri atat pentru producatori cat si pentru comercianti.
In acest sens Businesstexin, incepe sesiunea de contractare a spatiilor de expunere la evenimentul RFTB din 25-28 septembrie 2013, Aceasta actiune se va derula in paralel cu ditributia catalogului Businesstexin. Avem deja cateva nume care si-au manifestat interesul pentru acest eveniment, iata cateva: Jolidon, Irina Schrotter, Andreea Tincu (Sense), Nausica, Insieme, Magic Women, Secuiana, Lo Spaccio, Seroussi, Casa Moda, Prym Fashion, Pasmatex, S&B Comp, Primo Service, Dorobantul, Caucci (reprezinta exclusiv pe piata romaneasca peste 10 branduri italienesti de moda) etc.
In saptamana 8-15 aprilie, reprezentantii Businesstexin, vor fi prezenti in judetele: Mehedinti, Caras Severin, Timis, Cluj, Salaj, Satu Mare, Arad si Hunedoara. In aceste judete vom avea campanile de informare a magazinelor multibrand si a producatorilor, dar nu ii vom uita si pe cei cu materii prime si servicii specifice industriei.
sadar noi va lasam un catalog Businesstexin in mod gratuit, dumneavoastra doar sa va notati in agenda data targului RFTB Romania Fashion Trends & Brands (targ de contractari). La evenimentul din 25-28 septembrie producatorii vor expune colectiile primavara-vara 2014, si producatori/importatorii de tesaturi/piele, mostrele colectiilor toamna-iarna 2014-2015.

Articole HOT

Business Texin
f
fashion

Before Start My Day, Ten Minute For Makeup – VIDEO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Nemo enim ipsam voluptatem...

fashion

Boho Peace Hippie Girl Enjoying Summer with Flower Styling

black

Black Winter Fashion On Charles Bridge

city

Walking On San Francisco Street Alone

girl

Woman Enjoying Grossglockner High Alpine Road in Austria

Știri

Business Texin
d
dress

Woman Wearing Red Dress-Holding Turned On String lights

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Nemo enim ipsam voluptatem...

2
fashion

Before Start My Day, Ten Minute For Makeup – VIDEO

3
fashion

Boho Peace Hippie Girl Enjoying Summer with Flower Styling

4
black

Black Winter Fashion On Charles Bridge