Dam viata noilor colectii!

In anul 2013, ne propunem sa diversificam serviciile oferite de Businesstexin pentru companiile din industria textile-pielarie.
Pentru ca avem poate: cel mai bun art director din Romania, unul dintre cei mai buni fotografi de fashion, si colaborari cu modele cu experienta, si de asemenea cel mai pun prêt pentru tipar, putem da viata colectiei dvs.
Realizati cu Businesstexin , shooting-ul noii dumneavoastre colectii, asftfel imaginile obtinute pot fi trimise partenerilor de afaceri, pot fi realizate brosuri pentru distributia la magazine, targuri, publicului larg. etc
Acest gen de fotografie este cel care ajunge cel mai des la publicul larg. Cu toate ca este un gen considerat de majoritatea comercial, consideram ca fotografia de fashion si beauty este mai mult decat atat si de aceea prin ceea ce facem pe acest segment incercam sa aducem ceva nou si sa nu fie doar o fotografie care prezinta un produs, ci sa fie o fotografie placuta si care merita sa fie privita cu interes de clientii finali cat si de propietarii magazinelor de fashion.
Sedinta foto de tip Fashion
• Sedinta foto destinata exclusiv unui set de poze ce pun in evidenta tinutele vestimentare purtate de catre fotomodele dar solicita si o atentie asupra machiajului realizat. Atentia fotografului va fi captata in principal pe obtinerea unei imagini a modelului intr-o postura cat mai deosebita si specifica acestor tipuri de pictoriale foto, un control avansat si controlat al luminii si umbrelor rezultate, si de asemenea atitudinea modelului ce trebuie sa fie in concordanta cu tinutele vestimentare si machiajul realizat.
• Se pot folosi mai multe tinute vestimentare ce se doresc prezentate, insa pentru obtinerea unui pictorial de calitate cel mai bine sa nu se foloseasca mai mult de 4-5 tinute pe ora de fotografiat.
• Se pot realiza intre 10 si 50 poze profesionale pe ora, in functie de colaborarea fotograf-model si de tipul tinutelor vestimentare.
• 5-8 poze prelucrate profesional
Oferim servicii de machiaj profesional atat pentru realizarea sedintelor foto.
Spre deosebire de o sedinta foto obisnuita, acest tip de pictorial necesita o atentie mult mai mare din partea make-up artistului si adaugarea unor procedee de machiaj suplimentare. In principiu este un tip de machiaj light, usor, astfel incat sa va puna in valoare trasaturile naturale ale fetei si sa va aduca un plus de stralucire.
Poate fi machiaj de zi, de seara sau de noapte specific prezentarilor sau pictorialelor realizate in cluburi, baruri, prezentari de moda pentru catwalk etc. dar si machiaj deosebit pentru o nunta sau un botez .
Machiajul este realizat numai cu produse profesionale utilizate de catre make-up artistii din intreaga lume.
Vom apela la modele cu Experienta, si pe care le vom alege impreuna cu dvs. in functie si de tema colectiei dvs., astfel incat sa scoatem maxim in fotografii din potentialul pe care il are noua colectie.
Pentru un shooting complet in care vom realiza aproximativ 50 fotografii din care 8 fotografii prelucrate, si care vor intra intr-o brosura de 8 pagini Format A5, machiajul si serviciile modelelor (in numar de doua)….Businesstexin are o oferta speciala pentru clientii sai, pana pe data de 15 februarie… 550 euro+tva.
De asemenea in functie de tirajul de care aveti nevoie va putem oferi si serviciile de tiparire a brosurilor.
Detalii suplimentare obtineti contact redactia Businesstexin: Str. Dr Lister nr 39, Sector 5 Bucuresti
Tel/Fax: 021/411 81 84; 0755 076 740;
Email: sedintafoto@businesstexin.ro

Articole HOT

Business Texin
f
fashion

Before Start My Day, Ten Minute For Makeup – VIDEO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Nemo enim ipsam voluptatem...

fashion

Boho Peace Hippie Girl Enjoying Summer with Flower Styling

black

Black Winter Fashion On Charles Bridge

city

Walking On San Francisco Street Alone

girl

Woman Enjoying Grossglockner High Alpine Road in Austria

Știri

Business Texin
d
dress

Woman Wearing Red Dress-Holding Turned On String lights

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Nemo enim ipsam voluptatem...

2
fashion

Before Start My Day, Ten Minute For Makeup – VIDEO

3
fashion

Boho Peace Hippie Girl Enjoying Summer with Flower Styling

4
black

Black Winter Fashion On Charles Bridge