Creativitate și Unicitate Made In Romania la #Creativo

Noua ediție a #Creativo, evenimentul brodat special pentru pasionații de design, modã și stil, va avea loc la The Ark București pe 27 si 28 mai. Cei care vor decide sã ia parte la #Creativo în acest an vor avea ocazia sã descopere secretele industriei textile, dar și sã ia parte la numeroase ateliere gratuite.
În decursul celor douã zile ale evenimentului, #Creativo le propune vizitatorilor o serie de peste 30 de ateliere gratuite de design vestimentar, brodat și cusut. Mai mult, vizitatorii care se vor înscrie la ateliere își vor retușa propriile haine și accesorii sau vor pleca acasã cu produse create chiar de ei. Aceștia vor fi îndrumați de traineri cu o vastã experiențã în domeniu de la Atelierele ILBAH și vor deveni pentru câteva ore croitori, proiectanți de tipare sau, de ce nu, designeri vestimentari.
Și deoarece #Creativo este despre pasiune și frumos organizatorii au pregãtit de asemenea conferințe și workshopuri concentrate pe home decorations & design, styling- consiliere vestimentarã, dar și comunicare și relații publice în fashion.
Clubul social de cusut și brodat reprezintã mediul perfect pentru cei care sunt la început în acest domeniu, dat fiind faptul cã vor fi prezenți furnizori importanți din industria textilã cu accesorii specifice, materiale, tipare de croitorie și manechine. Astfel, participanții vor putea face primii pași in aceastã industrie aparte și vor putea observa îndeaproape lucrul cu diverse mașini de uz casnic sau profesionist de cusut și de brodat în cadrul unor demonstrații practice din partea specialiștilor de la Brodat și Cusut.
Reduceri substanțiale și oportunitãți dedicate întreprinzãtorilor și antreprenorilor pasionați de fashion
#Creativo susține micii antreprenori din industria fashion în scopul reinventãrii constante a acesteia. În acest sens, cei interesați sã își lase amprenta în dezvoltarea modei sunt invitați sã participe la conferințele pe teme precum accesarea fondurilor europene și de coeziune, antreprenoriat, start-up-uri și posibilitãțile de finanțare ale micilor afaceri în domeniul fashion.
Vizitatorii vor avea parte de reduceri substanțiale atât la cursurile de formare profesionale cât și la mașinile de cusut și brodat pe care vor avea ocazia sã le testeze și astfel vor fi mai aproape de visul de a-și deschide propria afacere.
Design Made In Romania
#Creativo este un eveniment foarte apreciat, având ambasadori precum Cristina Cioran, Oana Cuzino, Rãzvan Vâlceanu, Mirela Diaconu și Alexia, iar scopul sãu principal este de a susține creativitatea, originalitatea și unicitatea în domeniul modei, dar și antreprenoriatul românesc. Astfel, organizatorii doresc sã ofere o alternativã la shoppingul clasic, cu creații unice made in Romania produse de designeri cu o viziune modernã.
Tombola #Creativo
Pentru a-i susține pe cei pasionați de industria textilã și de modã, #Creativo organizeazã o tombolã cu premii diverse, de la mașini de cusut și de surfilat Brother, tipare de croitorie și manechine la cursuri acreditate pentru calificare profesionalã în domeniul modei.
#Creativo va avea loc pe 27-28 mai, între orele 10:00 – 19:00, la The Ark București. Mai multe informații despre eveniment puteți gãsi pe site-ul oficial www.club-creativo.ro și pe pagina oficialã Facebook.
Despre #Creativo
#Creativo aduce laolaltã tineri întreprinzãtori, designeri ºi profesioniºti din piaþa de fashion, ºi targetul acestora – un public activ, tânãr, în tendinþe, în cãutare de alternative de calitate în materie de vestimentaþie ºi accesorii handmade. #Creativo sprijinã ideile creative, spiritul antreprenorial, oferind totodatã suport pentru dezvoltarea personalã ºi reconversie profesionalã. Prima ediþie a #Creativo, organizatã în luna aprilie 2016, a adus laolaltã peste 1.500 de persoane pasionate de acest domeniu.
La cea de-a treia ediþie a evenimentului, se vor desfãºura peste 30 de ateliere de creaþie: cusut ºi brodat, quilting ºi patchwork, croit dupã tipare, design vestimentar, dar ºi conferinþe de dezvoltare personalã ºi de consiliere, cum ar fi consiliere vestimentarã, consiliere în afaceri, fashion PR ºi altele.
Organizatori: Atelierele ILBAH, Brodat și Cusut, Brother și Tipare de Croitorie.
Parteneri media: Radio Guerilla, Business Woman, Radar de Media, Business Texin, Metropotam, Cosmopolitan, Femeia., Eva.ro, Life.ro, Ioana, Diva Hair, Garbo.ro, Povestea Casei, Femeia de Azi, Beau Monde, Revista Atelierul, Acasa.ro, Kudika și Breslo.
Parteneri: Prym, Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România, Beauty One, Brigada de Voluntari și ICAN Model Management.
Eveniment susþinut de Banca Transilvania.

Articole HOT

Business Texin
f
fashion

Before Start My Day, Ten Minute For Makeup – VIDEO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Nemo enim ipsam voluptatem...

fashion

Boho Peace Hippie Girl Enjoying Summer with Flower Styling

black

Black Winter Fashion On Charles Bridge

city

Walking On San Francisco Street Alone

girl

Woman Enjoying Grossglockner High Alpine Road in Austria

Știri

Business Texin
d
dress

Woman Wearing Red Dress-Holding Turned On String lights

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Nemo enim ipsam voluptatem...

2
fashion

Before Start My Day, Ten Minute For Makeup – VIDEO

3
fashion

Boho Peace Hippie Girl Enjoying Summer with Flower Styling

4
black

Black Winter Fashion On Charles Bridge