Bucharest Fashion Week – 30 aprilie -02 mai!

Prima seara (Vineri 30 Aprilie), a Bucharest Fashion Week-ului, desfasurat la World Trade Center, a reunit numerosi invitati speciali, insa marea vedeta a serii a fost Michel Adam, presedintele Fashiontv.
Seara a fost deschisa cu colectia brandul-ului Ersa, fondat in anul 2002 de catre Cristina si Gabriela Antonescu. Fiecare rochie imbracand un caracter, un personaj o \”personalitate aparte\”. O colectie de 18 rochii pretioase, realizate din drapaje de tul, matase, satin cu aplicatii de dantela, pietre pretioase si perle.
Ego Men’s Fashion Concept, au prezentat o colectie in valoare de peste 25.000 de euro. Ego inseamna branduri internationale precum Fratelli Borgioli sau Sarar, branduri pentru adevaratii cunoscatori. George Bush, fostul presedinte de la Casa Alba este un client fidel al numelui Sarar.
La capitolul accesorii, nume precum Tateossian supranumit si Regele butonilor a innobilat tinutele cu butoni decorati cu pietre pretioase si semipretioase, fiind preferatii lui Elton John, ai regilor Danemarcei si Spaniei sau ai Emirului Kuweitului. O colectie extrem de atent stilizata, pentru barbatul rafinat si atent la detalii.
Cristiana si Izabela Purdescu au incantat audienta cu o colectie dedicata lui Michael Jackson, realizata doar din piele in nuante de lamaie si negru, cu ornamente ca tinte si catarame.
Princess by Ana Radu a surprins cu colectia sa, prin nuante de mov si lila.
Cei de la Mondex si-au prezentat intr-un stil aparte, colectia de lenjerie ce se adreseaza femeilor, cat si barbatilor.
Belinda Liu, nascuta in Romania, din tata chinez si mama romanca, este un designer extrem de original ce a demonstrat ca simplitatea poate fi sofisticata. Gina Pistol a venit special sa prezinte pentru tanarul designer.
Laura Olteanu, a incheiat prima seara a festivalului, cu un show exceptional! Colectia Nude – realizata din rochii haute-couture, plina
de glam si extrem de sofisticata realizata din drapaje, volane, tul de
matase, broderii cu tonuri metalizate, dantele pictate manual, solzi din piele lacuita , ornamente si insertii metalice. Insa marea noutate a constituit-o faptul ca o parte din rochii au fost accesorizate cu foite de aur si perle Swarovski cu sidef. Filosofia TOO MUCH IS NOT ENOUGH intotdeauna a dat rezultate excelente pentru Laura.
A doua seara a festivalului a fost deschisa de Mihai Albu, supranumit \”arhitectul de pantofi\” . A prezentat colectia toamna-iarna 2010-2011 intitulata \”Structuri\”, o incursiune in curentul deconstructivist caracterizat de non-liniaritatea procesului de design si proiectare, precum si de manipularea ingenioasa a formelor, continuitatii si structurilor suprafetelor exterioare. Designerul a apelat la aparenta nerespectare a geometriei euclidiene, prin \”dizlocarea\” si \”distorsionarea\” formelor arhitecturale, aspectul vizual final fiind caracterizat de impredictibilitate si haos controlat. Designerul se afla deja la a 13-cea participare la Bucharest Fashion Week, dupa ce a fost desemnat cinci ani la rand cel mai bun designer roman de accesorii, in prezent detinand titlul de designerul anului 2009.
Izabela si Cristiana Purdescu au realizat o colectie in nuante de crem, accente de rosu, iar negrul a predominat. O colectie retro-etno adus in tendinte. Aceasta colectie urmeaza sa fie expusa intr-o galerie de arta.
Marca de lenjerie Skiny ce apartine companiei austriece Huber, renumita pentru traditie si calitate de aproximativ 100 ani a incantat invitatii prin stilul casual si sexy, provoacand emotii si starnind imaginatia.
Adriana Goilav si colectia sa Creatia ca o confesiune s-a concretizat printr-o simplitate imperiala si a regasirii idealului feminin prin pictarea manuala a unor imagini renascentiste pe frumoasa textura a inului din care au fost compuse 12 piese vestimentare.
OXETTE este un brand international, prezent in peste 20 de tari cu 300 puncte de vanzare, detinand o pozitie de top pe piata bijuteriilor.
Colectia prezentata la Bucharest Fashion Week este realizata printr-o tehnologie de varf si concepte originale de design, fiind definite de un maxim de creativitate.
Ioana Ghenciulescu este absolventa a Institutului Spaniol de incaltaminte . In 2009 a obtinut locul 3 la sectiunea design la concursul din cadrul Salonului International de incaltaminte din Alicante-Spania. Iar saptamana aceasta a venit in Romania, special sa-si prezinte colectia de sandale pretioase, realizate din cristale, paiete si insertii de piele lacuita.
Azzara by Mirela Pellegrini- din anul 2008 Zina Dumitrescu a predat stafeta designerului Mirela Pellegrini care a adus colectiilor un aer modern, cu influenta italiana. Pliseurile, drapajele, voalurile, imprimeurile si dantela au fost puse in valoare prin modul special de prezentare.
Seara a fost incheiata de cantareata Natalia iar colectia Bozart by Michel Adam a fost prezentata in cinstea aniversarii presedintelui FashionTV
In ultima seara,duminica 2 Mai, programul a fost urmatorul:
1. Catalin Botezatu- colectia AVATAR
2. Sushma Patel – India
3. Miau by Clara Rotescu
4. Dooa
5. BSB
6. Galyna
7. Adina Buzatu – Trends
8. Catalin Botezatu
Noua colecþie a designer-ului Catalin Botezatu, este inspiratã din filmul „Avatar”, având ca punct de pornire vestimentaþia locuitorilor de pe planeta Pandora. Elementele din film sunt dezvoltate într-o viziune proprie ce promite a fi cu totul surprinzãtoare.
Cele peste 40 de creaþii au fost realizate din microfibrã, în combinaþii de maro ºi albastru, cu imprimeuri speciale ºi aplicaþii din pietre Swarovski. Manechinii care le poartã vor fi transformaþi în Na’vi cu ajutorul hair-stilistului Laurent Tourette ºi al make-up artistului Mirela Vescan.
Surprinzatoare a fost tinuta pe care a purtat-o Raluca Turcan, o rochie de searã, din mãtase naturalã, în degrade, verde.
Galyna ne-a spus cã este extrem de încâtatã de faptul cã politicianul a acceptat sã defileze pe podium îmbrãcatã în colecþiile sale, întrucât Raluca apeleazã de foarte multe ori la hainele Galynei, chiar pentru þinute de zi cu zi.
\”Vreau ca rochiile mele sã aibã o valoare nu sezonierã ci sentimentalã, adicã aº vrea sã fie niºte rochiþe cu istorie. Pentru cã tot e crizã sã le porþi de mai multe ori. Am avut-o ca invitat special pe doamna Raluca Turcan. Rochia pe care o va purta va fi vândutã la o licitaþie ºi banii vor fi folosiþi pentru un scop caritabil\”, a spus Galyna.
Politicianul a ales sã urce pe podium în scop caritabil pentru o fetiþa fãrã posibilitãþi materiale, din Sibiu. Rochia purtatã de aceasta a fost scoasã la licitaþie ºi a fost cumpãratã de ministrul Daniel Funeriu.
Acesta a mãrturisit cã îi va face cadou rochia cumpãratã, fetiþei din Sibiu, atunci când va fi mare. Raluca ne-a mãrturisit cã nu este pentru prima oarã când prezintã þinutele anumitor designeri, întrucât atunci când vine vorba de scopuri caritabile, nu refuzã niciodatã.
Clara Rotescu a prezentat colecþia Miau pe podiumul de la Bucharest Fashion Week.Pentru creaþiile sale, designerul a apelat la materiale cu imprimeu floral, colorate. Obiectele vestimentare sunt lejere ºi vaporoase ºi accesorizate cu flori aplicate în pãr.

Articole HOT

Business Texin
f
fashion

Before Start My Day, Ten Minute For Makeup – VIDEO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Nemo enim ipsam voluptatem...

fashion

Boho Peace Hippie Girl Enjoying Summer with Flower Styling

black

Black Winter Fashion On Charles Bridge

city

Walking On San Francisco Street Alone

girl

Woman Enjoying Grossglockner High Alpine Road in Austria

Știri

Business Texin
d
dress

Woman Wearing Red Dress-Holding Turned On String lights

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Nemo enim ipsam voluptatem...

2
fashion

Before Start My Day, Ten Minute For Makeup – VIDEO

3
fashion

Boho Peace Hippie Girl Enjoying Summer with Flower Styling

4
black

Black Winter Fashion On Charles Bridge