Barotti – Noutati ale coletiei Primavara – vara.

Colectia de primavara-vara a brand-ului pentru barbati BAROTTI a adus multe noutati nu doar la nivelul produselor cu care s-au obisnuit clientii, dar au fost introduce obiecte vestimentare noi care vin si completeaza oferta magazinului.Bucuresti, 21 iulie, 2011 Colectia de primavara-vara a brand-ului pentru barbati BAROTTI a adus multe noutati nu doar la nivelul produselor cu care s-au obisnuit clientii, dar au fost introduce obiecte vestimentare noi care vin si completeaza oferta magazinului. Printre noile articole se numara camasile cu guler dublu, trenningurile, dar si accesorii precum sosete si umbrele.
De fiecare data, brand-ul BAROTTI doreste sa fie cat mai aproape de clientii sai, motiv pentru care in urma analizarii cerintelor pietei a luat decizia de a introduce cateva produse noi pentru a satisface cat mai multe nevoi, dar care respecta linia vestimentara cu care au obisnuit. In urma discutiilor cu clientii care ne trec pragul magazinului BAROTTI am identificat nevoia acestora de a gasi intr-un singur loc o gama variata de produse care sa le permita ca timpul de a vizita mai multe magazine cu diverse profile sa fie cat mai scurt. Astfel, pentru ca ne dorim ca clientul BAROTTI sa ramana cat mai mult timp la noi in magazin si sa gaseasca tot ceea ce isi doreste, am ajuns la concluzia ca trebuie sa ne largim gama de produse. Am inceput prin introducerea camasilor cu guler dublu de zi cu zi sau chiar si pentru evenimente speciale, dar si a trenningurilor pentru momentele de relaxare din fiecare seara sau din week-end. Mai mult decat atat am ales sa introducem si cateva accesorii, precum sunt sosetele care sa se potriveasca la orice tinuta de la casual, la elegant. Alte articole cu grad de noutate sunt umbrelele care se gasesc in doua nuante: rosu si bleu marin. Clientii au fost incantati de alegerile facute, motiv pentru care in perioada urmatoare vom lansa si alte produse care sa completeze toate tipurile de tinute. a spus Tiberiu Banica, Managing Partner BAROTTI.
O data cu introducerea acestei linii noi de produse, BAROTTI s-a mutat mai aproape de centrul magazinului Unirea Shopping Center. Noua locatie este una mai generoasa ca spatiu, cu o ambianta placuta pe gustul tuturor clientilor. Directia de mers este aceeasi, tot la etajul 2, Aripa Splai, pe partea dreapta. Veti recunoaste si aerul proaspat din vitrina, fiind aduse modificari la nivel de amenajare.
Produsele BAROTTI se adresa tututor categoriilor de barbati, cu orice stil vestimentar, de la casual, la office sau chiar si elegant. Asadar, la BAROTTI gasiti cele mai potrivite tinute si accesorii pentru orice tip de activitate.
Pentru mai multe detalii accesati www.barotti.ro sau www.facebook.com sau vizitati magazinul din Unirea Shopping Center, etaj 2, Aripa Splai!
Despre Barotti
BAROTTI International este unicul distribuitor al marcii de imbraacminte pentru barbati BAROTTI. Produsele confectionate sub acest brand dispun nu numai de materiale de buna calitate, dar si de o cromatica bogata sub o linie potrivita barbatului activ in orice imprejuare: la birou, in mijlocul prietenilor, dar si la ocazii speciale din viata lui.
Costume, camasi, cravate, dar si tricouri, pulovere, pantaloni si geci il ajuta pe barbatul BAROTTI sa fie atent la detalii, sa tina pasul ultimelor tendinte vestimentare, dar sa-i ofere si o tinuta in care sa se simta confortabil.

Articole HOT

Business Texin
f
fashion

Before Start My Day, Ten Minute For Makeup – VIDEO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Nemo enim ipsam voluptatem...

fashion

Boho Peace Hippie Girl Enjoying Summer with Flower Styling

black

Black Winter Fashion On Charles Bridge

city

Walking On San Francisco Street Alone

girl

Woman Enjoying Grossglockner High Alpine Road in Austria

Știri

Business Texin
d
dress

Woman Wearing Red Dress-Holding Turned On String lights

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Nemo enim ipsam voluptatem...

2
fashion

Before Start My Day, Ten Minute For Makeup – VIDEO

3
fashion

Boho Peace Hippie Girl Enjoying Summer with Flower Styling

4
black

Black Winter Fashion On Charles Bridge