Verifica email

  • Email:
  • Parola:
Rfil neamt

VERSAPAK ROMANIAInapoi

Data ultimei actualizari: 05-09-2012
Aceasta companie a fost vizualizata de 2333 ori
Compania Versapak International are sediul in Marea Britanie si activeaza in domeniul ambalajelor pentru corespondenta, al gentilor medicale, gentilor pentru bani, sacilor si plicurilor postale, mobilierului pentru Mailroom, sigiliilor, etc., de peste 35 de ani.

Cu 10 ani in urma, Versapak International a hotarat mutarea departamentului de productie intr-o zona cu forta de munca mai putin costisitoare si , printr-un concurs favorabil de imprejurari, a ales localitatea Macau, Comuna Aghiresu din Judetul Cluj. In momentul actual, Versapak Romania S.R.L. are aprox. 100 de angajati, peste 90% dintre ei fiind angrenati efectiv cu procesul de productie.

Produsele Versapak sunt realizate din materiale textile, dar si din materiale plastice usoare si foarte rezistente ceea ce le confera o durata de utilizare de ordinul anilor.

Gentile Versapak patrund constant si pe piata romaneasca. Ele sunt folosite de peste 35 de ani de companii Europene, in special britanice si germane precum BP, Allianz, Aldi, Rewe, Lufthansa, DHL, Hennes & Mauritz (H&M), Barclays Bank, Lloyds Bank, RBS, TESCO Bank; Royal Mail, Munchner Bank, Sparkasse, Deutsche Post, Deutsche Telecom, Baiduri Bank, HSBC, Volksbank, etc.

in Romania, printre clientii Versapak putem mentiona: Angst, Rosegur, TNT, McKinsey, Mega Image , Cris-tim, REWE Romania, G4S si lista este in crestere.

Materialele folosite de Versapak pentru confectionarea gentilor sunt 2 tipuri de PVC pe textura de Nailon pentru a le spori rezistenta la rupere si forfecare. Materialele se diferentiaza prin grosime, practic prin greutatea specifica pe metrul patrat (Heavy Quality - HQ si Light Quality - LQ).

Din punct de vedere cromatic, pe langa culorile de baza: alb, negru, rosu, albastru, galben, verde, in sortimentul de culori al Versapak se mai afla pe stoc o gama foarte variata de nuante: portocaliu, violet, bleu, roz, maro, crem, visiniu, gri, etc, atat materiale HQ cat si materiale LQ.

Sistemul de sigilare patentat Versaseal este foarte ingenios si economic, pretul unui sigiliu fiind de 1 eurocent. Acesta este usor de aplicat, de verificat si de scos, iar prin modelul de inseriere alfanumeric, Versapak garanteaza unicitatea sigiliului. Clientii pot opta pentru combinatia de litere folosita, dar din motive de securitate seria numerica a sigiliului este data de compania care le inscriptioneaza.

Mapele si gentile refolosibile Versapak sunt garantate peste 2500 de cicluri de utilizare, iar daca ar fi sa le folosim pentru transmiterea zilnica a corespondentei, aceste mape ar putea fi folosite in conditii normale cam un deceniu.

Printre clientii potentiali ai produselor Versapak se numara companiile care au cel putin o filiala/sucursala si care transmit corespondenta (documente, mostre, alte produse) intre cele doua sedii. Aceste companii renunta la plicurile din hartie care dupa folosinta ar ajunge in cel mai bun caz in cosul de hartie reciclata si refolosesc mapa Versapak, schimband doar sigiliul de plastic.

Un alt tip de clienti potentiali sunt diverse departamente din cadrul companiilor unde se lucreaza cu documente mai mult sau mai putin confidentiale. Un astfel de departament este departamentul de resurse umane sau departamentul financiar. Mapele Versapak pot fi folosite pentru sigilarea documentelor de la cateva pagini, pana la un biblioraft in intregime, iar sigiliul reprezinta un element probatoriu ca la documentele din interior a avut sau nu a avut acces o persoana autorizata sau neautorizata.

Utilizand un produs refolosibil, ajutam si la protejarea mediului. Un calcul economic ne arata ca pentru producerea unei tone de hartie este necesara taierea unui numar de 17 pana la 35 de copaci. Un plic B4 cu burduf are aproximativ 33 de grame. Deci un copac poate fi folosit pentru producerea a 900 - 1800 de plicuri kraft cu burduf. Asta inseamna ca pe intreaga sa durata de folosinta, o mapa Versapak�similara ajuta la salvarea a 2 copaci.

Din punct de vedere economic, costul unui plic cu burduf este de aprox. 1 leu. Iar al unei mape similare Versapak este de 30 de lei. Asta face ca dupa 32 de utilizari (am inclus si sigiliile), mapa�Versapak sa se fi amortizat si in continuare sa nu mai fie nevoie sa cumparati decat sigilii. La pretul de 1 eurocent / bucata.

Un alt avantaj al mapelor si gentilor Versapak este posibilitatea imprimarii. Mapele Versapak pot fi personalizate prin serigrafiere cu sigla sau insemnele clientului, aceasta imprimare avand un rol dublu: atat de reclama cat si de apartenenta la un sistem, companie, etc.

O companie care achizitioneaza produsele Versapak ajuta nemijlocit si la utilizarea fortei de munca romanesti, pentru ca mapele si gentile Versapak, inclusiv sigiliile aferente sunt "Fabricate in Romania".

Principala obiectie intalnita la prezentarea solutiei Versapak, este ca departamentul de achizitii nu are cerere interna pentru acest produs si nici nu a avut pana acum. Raspunsul la aceasta obiectie poate fi urmatorul: Pana ce nu veti propune acest sistem de mape utilizatorilor, nici nu vi-l vor cere pentru ca nu cunosc existenta lui si nici modul de folosire.

O alta obiectie ce poate fi intalnita este: Ce fac daca eu trimit mapa la sucursala si cei de acolo si-o insusesc? (o iau acasa, nu o mai trimit, etc.). Raspunsul la aceasta obiectie poate fi: Atunci cand trimiteti o astfel de mapa si va notati seria sigiliului, puteti sa va notati si destinatarul. Iar daca dupa un timp nu ati primit mapa inapoi, puteti sa-l intrebati ce a facut cu ea. Dupa o perioada de timp, disciplina in folosirea acestor mape va creste si nu va veti mai confrunta cu aceste probleme.

Calculul economic de folosire al sistemului Versapak de mape resigilabile cu durata mare de intrebuintare vorbeste de la sine despre eficienta mapelor in transportul corespondentei sau al banilor in circuit inchis. Prin circuit inchis inteleg acelasi minister, autoritate, companie, holding, etc. Iar pe masura ce aceste mape vor fi folosite, se va putea trece si la folosirea lor intre companii pentru trimiterea corespondentei.
Profil comercial: Producator
Adresa: Sat Macau Fn, Comuna Aghiresu, 407013
Localitate: Sat Macau Fn, Comuna Aghiresu
Judet: Cluj
Telefon: +40 264.284.137;+40 264.284.139;+40 264.284.140;+40 264.284.136;+40 264.284.138
  Cautare companii dupa profil comercial  

Newsletter


Euroccoper Transport


 Revista 100%Construct