Verifica email

  • Email:
  • Parola:
Rfil neamt

Televiziunea Valcea 1Inapoi

Data ultimei actualizari: 04-05-2007
Aceasta companie a fost vizualizata de 2046 ori
Radio “Valcea 1” emite in banda vest pe frecventa 88,5 MHz. Se poate asculta in Rm.Valcea precum si in zonele inconjuratoare, pe o raza de 30-50 km. S-a afirmat prin diversitatea muzicii oferite ascultatorilor, dar si prin seriozitatea si competenta realizatorilor de emisiuni.
Foloseste aparatura performanta, muzica fiind difuzata indeosebi cu ajutorul calculatorului, in sistem MP3, dar si cu ajutorul CD-urilor.
Radio "Valcea 1" a devenit cel mai ascultat post de radio din Ramnic inca de la inceputuri si asta datorita, asa cum am mai spus, emisiunilor si melodiilor diverse, in care fiecare se regaseste la un moment dat. S-a incercat acoperirea unei arii largi a preferintelor ascultatorilor, asta si datorita excelentei colaborari cu unele dintre cele mai cunoscute case de discuri: A&A Records, Sony Music, Nova Music, Media Pro Music si nu numai. De asemenea, de bun augur s-a dovedit a fi si preluarea unor emisiuni ale postului de Radio ProFM. Spatiul alocat acestora este 10.00-14.00, in fiecare zi, exceptie facand zilele de sambata si duminica.
Emisiunile se realizeaza intr-un studio dotat cu microfon multidirectional performant. De altfel postul de radio mai dispune de un punct "emisie", in care sunetistii de astazi (Alin Golumbeanu si Claudiu Popa), nu numai ca se ocupa intr-un mod profesionist de ceea ce se aude la radio, dar se ocupa si de productia audio (reclame, promo-uri etc.).
Radio " Valcea 1 " a fost singurul post din tara care in perioada 1995-1996 transmitea emisiunile in limba romana ale tuturor posturilor importante care prezentau diaspora romaneasca: Deutche Welle, Radio France International, Europa Libera, BBC, Vocea Americii etc..
In prezent la "Radio Valcea 1" lucreaza 8 angajati si 15 colaboratori permanenti, in 3 spatii tehnice (emisie, productie, redactie) si 2 destinate relatiei cu publicul. Majoritatea celor angajati au varsta cuprinsa intre 18 si 30 ani.

Profil comercial: Prestator de servicii
Adresa: Calea lui Traian Nr. 115, Complex Sarguinta, et. 4
Localitate: Valcea
Judet: Valcea
Telefon: +40 250.732.456;+40 250.734.656; +40 250.732.772
Domenii de activitate curente:
» Media
  Cautare companii dupa profil comercial  

Newsletter


Euroccoper Transport


 Revista 100%Construct