Verifica email

  • Email:
  • Parola:
Rfil neamt

SmirodavaInapoi

Data ultimei actualizari: 05-09-2014
Aceasta companie a fost vizualizata de 2222 ori
SMIRODAVA SA- ROMAN este o societate cu traditie pe piata tricotajelor tip lana cu peste 30 de ani de activitate neintrerupta. Aceasta longevitate a fost posibila printr-un management performant si cu eforturile unui colectiv unit si profesionist.

Activitatea principala este fabricarea de pulovere, veste, jachete, rochii, compleuri si alte articole similare tricotate intr-o gama foarte diversificata. Productia se desfasoara in spatiul propriu pe o suprafata de 8000 mp. Lunar, Smirodava realizeaza aprox. 50.000 buc produse tricotate, peste 90% fiind destinate exportului.
Se folosesc fire de cea mai buna calitate de origine romaneasca sau importate din UE (Spania, Germania, Italia si nu numai). Utilizam atat fire din bumbac, lana, mohair, vascoza, PNA cat si amestecuri inedite care se bucura de o apreciere deosebita (lana in amestec cu mohair, matase, alpaca, in ,pna si bumbac in amestec cu matase naturala, vascoza, in, pna ). Se da o importanta deosebita folosirii de accesorii de calitate si in pas cu tendintele modei (strasuri , capse , fermoare, catarame, nasturi, etc)

An de infiintare: 1977

Piete export: Franta, Germania, Anglia, Spania, Italia, Belgia

Proprietatea: 100% privat ; actionari -salariatii.

Numar de angajati: 300

Cifra de afaceri: 3.3 mil euro

Volum export: 95%


SENSE
Parteneri

Smirodava S.A.are peste 30 de ani de experienta in productie de tricotaje pentru export, fabrica fiind fondata in 1977.

Printre clentii nostrii se numar Otto, Camaieu, Mim, Promod, TopShop, Wallis, MaxMara, S'Oliver, Burberry, Klingel, Quelle, Devred

Produsele proprii sunt realizate sub marca "SENSE" si sunt comercializate atat in magazine situate in centre comerciale si mall-uri cat si prin magazinul virtual www.fashionsense.ro. Sense este o marca romaneasca de imbracaminte care se adreseaza doamnelor cu varsta intre 30 - 50 de ani care isi doresc imbracaminte de calitate si in tendinte pentru iesit in oras sau pentru servici. Sense vizeaza totodata promovarea designerilor romani talentati, prin facilitarea accesibilitatii produselor lor unui numar mai mare de cumparatoare, folosind capabilitatile fabricilor Sense - SMIRODAVA si CAREMIL - de a produce in serie la costuri competitive. Se vizeaza contribuirea la recunoasterea unei identitati nationale romanesti in moda adresata segmentului cu venituri medii.
Profil comercial: Producator, Exportator, Producator In Sistem Lohn
Adresa: B-dul Republicii nr. 123-125
Localitate: Roman
Judet: Neamt
Telefon: +40.233.743.401; +40 233 744 490
  Cautare companii dupa profil comercial  

Newsletter


Euroccoper Transport


 Revista 100%Construct