Verifica email

  • Email:
  • Parola:
Rfil neamt

Secuiana Sa

 

Inapoi

Data ultimei actualizari: 05-09-2012
Aceasta companie a fost vizualizata de 7194 ori
Secuiana Group din Târgu Secuiesc este proprietara a două fabrici de confecții: Secuiana S.A. pentru bărbați și S' Mode S.A. pentru femei; a firmei de transport intern și internațional Secuiana Trans precum și a lanțului de magazine Adam's by Secuiana.

Secuiana produce sub brandul Adam's întreaga gamă de articole bărbați care se distribuie în întreaga tară.

Toate produsele Adam's, de la cravată la costum, sunt fabricate în România, pe stas-urile și tipologia consumatorilor din piața română.

Țesăturile folosite de Secuiana sunt alese cu mare responsabilitate față de consumatori, au finisaje speciale care oferă multe avantaje client, cum ar fi: tratamente antișifonare, tratamente antipată, tratamente care nu permit pătrunderea apei din exterior, dar permit aerisirea corpului.

Pantalonii din bumbac sunt spălați înainte de comercializare pentru eliminarea contracției la spălările efectuate de client, pentru igienizare și pentru a li se conferi un tușeu plăcut-catifelat și foarte prietenos cu pielea clienților noștri.

Toți pantalonii și toate cămășile se produc numai în propria fabrică din Tg. Secuiesc care are o experiență de peste 40 de ani și o vastă cooperare internațională la export în tări precum: Franța, Germania, Italia, Canada, SUA, Suedia, Olanda, Anglia.

Secuiana Group acordă o mare prioritate pieței române, care va fi invadată de branduri străine, a căror produse de fabricație asiatică, africană, sudamericană, crează o mare provocare pentru brandul Adam's.

Secuiana are 26 de magazine proprii Adam's by Secuiana și o rețea de clienți în toată țara, de la Oradea la Constanța, de la Suceava la Timișoara.

Politica comercială pentru piața română este foarte clar stabilită:

toate produsele se vor fabrica exclusiv în România
calitatea este întotdeauna pe primul loc

Producator confectii textile pentru barbati:costume, camasi, sacouri, cravate, pataloni pantaloni scurti pentru barbati, confectii casual barbati:camasi, pantaloni, blue jeans
Profil comercial: Producator
Adresa: Str. Pacii Nr. 42
Localitate: Targu Secuiesc
Judet: Covasna
Telefon: +40 267.363.440; +40 267.361.549; +40 740.109.129
  Cautare companii dupa profil comercial  

Newsletter


Euroccoper Transport


 Revista 100%Construct