Verifica email

  • Email:
  • Parola:
Rfil neamt

Mainetti Romania Srl

 

Inapoi

Data ultimei actualizari: 22-05-2013
Aceasta companie a fost vizualizata de 4223 ori
Functionand inca din 1998, unitatea de producție Mainetti de lângă Sibiu este plasată ideal pentru a deserve clienții din întreaga țară și din regiune și este astfel concepută încât să permit extinderea capacității sale, atunci când piața o vacere. Se întinde pe 5.000 de metri pătrați și respect fi del cele mai recente principii și standarde de mediu.În plus, utilizează tehnologii ce asigură o producție cât mai eficientă și reducerea la minimum a emisiilor de carbon. „Oferim profesionalism, seriozitate și promptitudine. De aceea, ne preocupăm de instruirea continuă a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce este nou și pentru a fi mereu pregătit în fața provocărilor. Urmărim satisfacerea clienților la un nivel înalt, prin oferirea celor mai bune combinații de preț și calitate a produselor și serviciilor cerute de clienți. Cunoașterea problemelor clienților ajută compania să își perfecționeze produsele și să le adapteze mereu la cerințele pieței”, arată conducerea Mainetti România.

De la an la an, o data cu cresterea capacitatii de productie locale, Mainetti Romania a crescut si partea de productie destinata confectionerilor sau comerciantilor locali, adaptand produsele noastre la cerintele particulare din piata. Astfel, umerasele si accesoriile de inalta calitate oferite pana acum cativa ani doar retailerilor de renume din Europa au fost particularizate prin colori si imprimari diferite, aducand in felul acesta un avantaj de imagine brandurilor romanesti de confectii. Prin procesul permanent de inovatie ce are loc la Sibiu, dar si cu aportul know-how-ului international al Grupului Mainetti, oferim clientilor nostri noutati permanente in ceea ce numim generic “hanging and packaging solutions”. Am adaugat astfel paletei de produse distribuite de la Sibiu cutii de carton si saci transparenti de protectie, necesari in procesul de ambalare a produsului finit.
In concluzie, Mainetti Romania are in present doua directii principale in care tinde an dupa an sa exceleze: furnizarea de umerase pentru companiile producatoare de confectii, fie ca ele produc pentru export sau pentru piata interna, iar pe de alta parte, furnizarea de solutii complete de dispunere a confectiilor in magazine si nu numai (umerase, pungi si cutii pentru cumparaturi, huse pentru confectii, hartie de impachetat si altele).

Profil comercial: Producator, Comerciant
Adresa: Parc Industrial P1
Localitate: Sura Mica
Judet: Sibiu
Telefon: +40 269.230.818; +40 269 230.878
  Cautare companii dupa profil comercial  

Newsletter


Euroccoper Transport


 Revista 100%Construct