RFTB- FAST FASHION BUCHAREST

In luna mai va propuneam o dezbatere cu privire la necesitatea ca un eveniment facut de cei din domeniu, pentru cei din domeniu, ar fi util. Asa cum scriam intr-un editorial din editia 13 ( August 12-februarie 13) a Businesstexin, cu 2 saptamani inainte de verdictul Curtii constitutionale… scriam ca e nevoie de un targ profesionist, doar ca nu avem cvorum, adica cei care au participat la dezbateri au fost putini in comparatie cu numarul celor invitati de noi… dar si asa am tras urmatoarele concluzii:
– E nevoie de un targ de contractari
– Producatorii nu au garantia ca vin comerciantii
– Contracte de realizat e mai greu in aceasta perioada, neincrederea domina… se foloseste foarte mult plata cash
– Producatorii vor o locatie unde targul sa fie cu adevarat business to business.
– Reticenta totusi a comerciantilor ca vor gasi la targ, colectii in tendinte si conditii de achizitii avantajoase…
Totusi industria nu e formata numai din producatori si comercianti…. Iau in calcul o prezenta si a fabricilor ce produc in sistem lohn, a celor care plaseaza comenzi, prezenta reprezentantilor de achizitii ale hipermarcheturilor, prezenta designerilor de moda, a furnizorilor de fire, tesaturi, accesorii, a prestatorilor de servicii de imprimare si brodare, a furnizorilor de utilaje, a producatorilor de piele, si a celor care produc marochinarie si incaltaminte, a celor care activeaza in producerea si comercializarea de echipamente de protectie.
Organizatorii Businesstexin, Fepaius, Expoconfintex, Exporom, cu sprijinul Ministerului Economiei, va invita in perioada 18-20 octombrie (3 zile, joi-sambata), la Exporom Bucuresti, la manifestarea internationala RFTB- Fast Fashion.
Expozitia se organizeaza in cel mai nou complex expozitional al carei inaugurare a avut loc ieri, prin realizarea celei mai mari salate din lume si care a intrat in Cartea Recordurilor.
Iata si cateva argumente pentru a expune la RFTB- Fast Fashion:
– Complexul expozitional este dotat la cele mai inalt nivel.
– Detine 2 parcari una de peste 1000 de locuri pentru vizitatori si una de pe peste 300 locuri pentru expozanti. Apropo… parcarea este gratuita la RFTB.
– Intrarea in targ este gratuita… pe baza de invitatie primita de la organizatori sau printata si completata de pe siteul www.rftb.ro,
– Vom invita peste 3000 de propietari de magazine
– Vom invita peste 5000 de vizitatori profesionisti din industrie
– Dorim sa avem peste 200 de firme care au standuri expozitionale.
– Avem 2 misiuni economice anuntate pentru acest eveniment: Oameni de afaceri din domeniu, din Olanda si Turcia vor fi prezenti la RFTB.
– Reusim aceste lucruri? Credem ca da…. Caci vom avea cele mai mici preturi pentru o expozitie in domeniu, mai mici chiar decat la targurile organizate pentru publicul larg, in piete, in Sali de sport sau in corturi.
Adica: NU percepem taxa de participare…, iar tariful de participare este de 40 euro/mp,stand standard.
Totusi daca doriti prezenta si la expozitia din Martie 2013 ( trebuie semnata si acea adeziune), atunci vom avea un tarif de 30 euro/mp.
In concluzie, pentru ca noi Businesstexin, va vizitam periodic si va aducem informatii noi in domeniu, va invitam sa luati parte ori ca expozant , ori ca vizitator profesionist, deoarece veti avea doar de castigat.( pregatim impreuna cu ceilalti co-organizatori si cu sponsorii premii surpriza, dar consistente pentru participanti).
Acestea sunt doar o parte din lucrurile pozitive care se vor intampla la acest eveniment… vom reveni cu noutati.
Daca aveti si alte sugestii va rugam sa ni le trimiteti.
lucian.diaconu@businesstexin.ro

Articole HOT

Business Texin
f
fashion

Before Start My Day, Ten Minute For Makeup – VIDEO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Nemo enim ipsam voluptatem...

fashion

Boho Peace Hippie Girl Enjoying Summer with Flower Styling

black

Black Winter Fashion On Charles Bridge

city

Walking On San Francisco Street Alone

girl

Woman Enjoying Grossglockner High Alpine Road in Austria

Știri

Business Texin
d
dress

Woman Wearing Red Dress-Holding Turned On String lights

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Nemo enim ipsam voluptatem...

2
fashion

Before Start My Day, Ten Minute For Makeup – VIDEO

3
fashion

Boho Peace Hippie Girl Enjoying Summer with Flower Styling

4
black

Black Winter Fashion On Charles Bridge