Verifica email

  • Email:
  • Parola:
Rfil neamt

PRYM FASHION ROMANIA

     

Inapoi

Data ultimei actualizari: 04-06-2016
Aceasta companie a fost vizualizata de 3871 ori
Prym este cea mai veche companie detinuta de o familie si este cunoscuta de aproape 400 de ani pentru produsele din metal de cea mai buna calitate, incepand de la ace de cusut pana la componente electro mecanice. In zilele noastre compania angajeaza mai mult de 4.000 de oameni in lume, si inca isi are sediul in orasul Rhineland din Stolberg.

Inainte de jumatatea secolului al-19-lea, inventatorii se straduiau sa gaseasca modalitatea cea mai buna de fixare-prindere a capselor. Mai bine de 100 de cereri de patentari-autorizatii au fost completate, dar nici una dintre ele nu a avut un raspuns pozitiv. Intr-un final, Hans Prym a venit cu idea de a insera o sarma din bronz inoxidabil in forma de arc dublu elastic in partea de sus a capsei. Au trecut o suta de ani de atunci si inca se mai foloseste acest sistem.

In prezent firma Prym are sucursale pe toate continentele iar in 6 Mai 2004 a fost inaugurata Prym Fashion si in Romania unde oferim un pachet special de servicii, comandate pentru diferite segmente de piata:

moda, imbracaminte pentru copii, uniforme si echipamente de protectie, activitati sportive, blugi, articole cu aplicatie tehnica.

Oferim clientilor nostri o gama larga de servicii colaterale. Specialistii nostrii detin o vasta experienta a modalitatii de utilizare corecta si eficienta a produselor. Serviciul nostru cuprinde si suport post vanzare pentru a da siguranta reusitei clientilor nostrii . Asigurarea unui proces de perfectionare al productiei cum ar fi procesul de control statistic si raportari de productie, garanteaza aplicarea eficienta si in siguranta a produselor. Si daca lucrurile nu decurg bine tehnicienii nostri sunt la dispozitia clientilor chiar la locul de productie.
Profil comercial: Producator
Adresa: Bd. Theodor Pallady Nr.57, Sector 3
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: +4 031.405.97.46/47; +40 722.279.235; +40.741.219.244;
  Cautare companii dupa profil comercial  

Newsletter


Euroccoper Transport


 Revista 100%Construct