Participarea României la Salonul de Prêt à Porter Paris si Who’s Next 23-26 ianuarie 2010

De sambata 23 pana marti 26 ianuarie 2010, primul rendez-vous international al modei din Franta, PRÊT À PORTER PARIS® , da tonul modei de toamna-iarna 2010/2011, evidentiind, pe parcursul celor 4 zile, tendintele care vor face sa vibreze acest nou deceniu.
Ministerul Economiei, Comerþului ºi Mediului de Afaceri împreunã cu Centrul Român pentru Promovarea Comerþului si Investitiilor Straine în colaborare cu Federaþia Patronalã a Industriei Uºoare FEPAIUS, au organizat, în cadrul parteneriatului public-privat, participarea unui numãr de 21 societãþi comerciale româneºti la ediþia din luna ianuarie 2010 a Salonului Internaþional PRET A PORTER PARIS ºi a salonului WHO’ S NEXT.
România este reprezentatã la aceste manifestari de 21 mãrci proprii ale urmatoarelor societati comerciale: French Style Prod Bucuresti, MLH Creation Factory Bucuresti, Marcolev Exim Tg. Mures, Escurial Alba, Knitwear Brasov, Stil Aura Baia Mare, Creative Laboratories Bucuresti, Marcroman Iasi, Edita Studio Bucuresti, Minette Bucuresti, Unixens Vision Bucuresti, Idelier Concept Store Bucuresti, Art & Business Today Bucuresti, Sorina Slobozia Ialomita, Angela International Iasi, Zash Product Bucuresti, Exclusiv Comp Iasi, Etnos Art Bucuresti, Glamour Atelier Brasov, Tris Company Amara Ialomita si Com MBO ABC Bucuresti.
Pentru a-si reconfirma notorietatea prin sporirea propriei atractivitati si eficientei participarii expozantilor, salonul PRÊT À PORTER PARIS® a continuat sa se metamorfozeze, pentru a ajunge ca, la actuala editie, sa le permita vizitatorilor sa sesizeze atmosfera timpului. Si acesta prin intermediul unui set de trei noi servicii : asistenta pentru pregatirea in amonte a vizitei in scopul de a evidentia marcile, temele sau tendintele ; asistenta asigurata prin intermediul unui personal de « cumparaturi », in vederea organizarii unui program « la comanda » ; « vestiarul » virtual organizat pe site, post eveniment, care cuprinde tinerele marci in ascensiune ori creatiile supreme ale marilor case.
Permanent in evolutie, salonul PRÊT À PORTER PARIS® continua, si la acesta editie, sa dezvolte pasarele intre terenurile de creatie cu parcursul sau Moda, Arta, Cultura.
Salonul gazduieste 1500 marci din 45 tari diferite care expun tot ce este mai bun in moda , aranjate in scena in cadrul a 7 „universuri” de moda si accesorii si un univers de servicii.
Este vorba de: Atmosphère\’s : un adevarat salon in salon, care grupeaza marcile cele mai avansate, tot ce are mai bun moda; The Box : cutia de bijuterii a Salonului, unde se reunesc creatorii de accesorii « high fantasy» ; So Ethic : prezinta tot ce este mai bun in creatia durabila, de la materiale organice la cooperari etice; Shibuya : un formidabil spatiu de joc si de descoperire, unde domina energiile cosmopolite, reunind culturile urbane, entuziasmul coloristic, creatia dezlantuita, si unde se reflecta un dinamism exceptional, in care feminitatea nu exclude originalitatea ; Creative By- caracterizat de energii si preturi mici, reflecta o lume in miscare permenenta, in care marcile poarta amprenta tuturor tendintelor dar si a asteptarilor consumatorilor : modernitate, casual, shic, culori, creativitatea facand totul accesibil; Go Magic- permite descoperirea marcilor prin intermediul tematicilor : totul este amenjat pentru a se orienta usor printre specialistii pielii, blanurilor, ai colectiilor pentru barbati, creatori de linii mai elegante etc ; Go Easy : imersiune totala in lumea accesoriilor de moda; So Shop : propune o selectie de produse destinate amenajarii buticurilor, solutii de optimizare a vanzarilor.
La aceasta editie a salonului, sunt evidentiate 4 tendinte cheie : intronarea mantoului – mai acoperitor, cu delicatete, el se declina in toate lungimile, agrementat cu orice aceesorii : bijuteriile care au « stofa », continand mici bucati de tesatura, lana, cordoane, funde – se impun ca un « must » al momentului ; decoratiile pentru par – noduri pe bentite, diademe, bandouri si barete, sculpturale sau minuscule, acestea sunt bijuteriile inconturnabile ale momentului ; green\’glam –marcile etice de « haut de gamme » propun linii de imbracaminte si sexy din materiale organice, promoveaza exclusiv creatia de imbracaminte « verde».
In tot acest univers complex si deosebit de rafinat, remarcabila este postarea pe Internet si in dosarul de presa al Salonului, a firmei romanesti Elena Perseil in rubrica « The Box – The Best », intr-o scurta selectie a « Celor mai bune din The Box », alaturi de firme din intrega lume reunite sub sloganul « ele au fost aici, ele vor fi aici» .
Organizat astfel, Salonul PRÊT À PORTER PARIS® asigura o rezonanta internationala si mediatica importanta, acreditand 1.000 de jurnalisti.
In aceste conditii, obiectivul principal al participarii romane, cu o serie de branduri proprii firmelor romanesti, este promovarea de mãrci ºi colecþii originale din România, pentru a face cunoscut potenþialul creator al firmelor româneºti de modã. In acest fel se pot stabili noi contacte cu vizitatorii si se pot consolida relaþiile comerciale ºi de parteneriat existente cu societãþi de profil din Franþa ºi din alte þãri, cu efecte benefice asupra extinderii ºi modernizarii gamei de produse.

Articole HOT

Business Texin
f
fashion

Before Start My Day, Ten Minute For Makeup – VIDEO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Nemo enim ipsam voluptatem...

fashion

Boho Peace Hippie Girl Enjoying Summer with Flower Styling

black

Black Winter Fashion On Charles Bridge

city

Walking On San Francisco Street Alone

girl

Woman Enjoying Grossglockner High Alpine Road in Austria

Știri

Business Texin
d
dress

Woman Wearing Red Dress-Holding Turned On String lights

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Nemo enim ipsam voluptatem...

2
fashion

Before Start My Day, Ten Minute For Makeup – VIDEO

3
fashion

Boho Peace Hippie Girl Enjoying Summer with Flower Styling

4
black

Black Winter Fashion On Charles Bridge