Noutati de la DURKOPP ADLER

GEMATEX
Cu o experienta de 15 ani, compania GEMATEX reprezinta in Romania firme prestigioase care produc utilaje pentru industria de confectii din tesaturi, tricot, blana si piele, corsetarie, marochinarie, incaltaminte, selarie-curelarie, tapiterie de mobile si auto, articole de voiaj, camping, articole pentru ambient si tehnice. Nenumarati producatori din aceste domenii, din tara noastra, au beneficiat de serviciile GEMATEX pentru realizarea de investitii. GEMATEX ofera servicii complete, de la consultanta pana la punerea in exploatare, in functie de cerere. Utilajele achizitionate prin GEMATEX sunt de calitate superioara deoarece firmele furnizoare au fost selectionate cu mare exigenta, multe din ele fiind cu vechime de peste un secol. Succesele in activitatea de productie a clientilor au la baza serviciile ireprosabile asigurate de GEMATEX precum si calitatea recunoscuta a utilajelor.
Firmele furnizoare cu care coopereaza GEMATEX se afla in frunte deoarece au o prodigioasa activitate de cercetare- dezvoltare conectata cu o stransa si constanta legatura cu piata si cu fabricantii clienti. Rezultatul: lansarea de noi tipuri de masini, cu o frecventa de invidiat, cu o influenta benefica asupra tehnologiei .Iata un exemplu:
Nou!
De la DURKOPP ADLER
Cl.281-masina de mare viteza, plana cu un ac, cusatura rigida (301) pentru utilizare universala.
Prezentata pentru prima data la CISMA – Expozitia Internationala Chineza de utilaje si accesorii pentru industria de imbracaminte care s-au desfasurat la Shanghai in luna septembrie 2007 masina a atras in mod deosebit atentia specialistilor. Supuse probelor industriale la clientii exigenti, acestea au corespuns perfect pretentiilor, fiind deosebit de multiumiti de performante. Ei au refuzat sa le restituie fabricantului solicitand achizitionarea imediata. Masina se lanseaza pe piata la inceputul acestui an reprezentand un model strategic al companiei si este oferita la un pret atractiv.
Utilizare. Numeroasele domenii de aplicare fac ca aceasta masina sa constituie un mijloc universal de folosire cu o inalta flexibilitate tehnologica ca in toate sectoarele industriale de imbracaminte.
Viteza de coasere. Aceasta masina atinge o viteza de 5000imp/min. Are o functionare extrem de linistita, fara vibratii cu zgomot minim.
Calitatea cusaturii. Masina executa o cusatura excelenta la orice viteza de lucru, pe tot parcursul de la incepere pana la terminare, cu o tensionare a atei foarte redusa.
Deservire foarte simpla. Reglajul pasului de cusatura, a tensionarii atei, a presiunii piciorusului s.a. se fac fara nici o dificultate.Un sistem inovativ de reglare a presiunii piciorusului prmite adaptarea rapida a masinii pentru coaserea materialelor de diverse fineti si texturi (inaltimea de ridicare a piciorusului este de maxim de 15 mm). Masina este dotata cu mecanism automat pentru intarirea cusaturii si taietor de ata standard .Toate functiunile automate se realizeaza cu electromagneti integrati.
Consum de energie electrica. Masina functioneaza cu un consum minim de energie electrica. Fata de alte utilaje cu actionare directa consumul este mai mic cu 5 %.
Ungere. Masina se livreaza in doua versiuni :
-cu cap semiuscat (are lubrifiere la apucator) ;
-cu cap uscat (apucator fara lubrifiere)
Constructie compacta. Toate functiunile masinii sunt integrate. Actionarea este diferita.
Conceptie ergonomica. Toate punctele de actionare ca butoane, clape, rozete etc, sunt plasate astfel incat sunt usor de accesat. Capul de coasere al masinii are o linie zvelta, iar spatiul liber sub brat este mare ceea ce usureaza manuirea pieselor prelucrate.
Intretinere. Partea de dedesubt a masinii este usor accesibila, cu subansambluri dispuse la vedere, ceea ce permite interventii rapide si simple. Masina necesita o intretinere minima si o asamblare rapida.
Comanda. Masina este dotata cu un panou de comanda a motorului prevazut cu taste de operare vizibile si usor de interpretat.

Articole HOT

Business Texin
f
fashion

Before Start My Day, Ten Minute For Makeup – VIDEO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Nemo enim ipsam voluptatem...

fashion

Boho Peace Hippie Girl Enjoying Summer with Flower Styling

black

Black Winter Fashion On Charles Bridge

city

Walking On San Francisco Street Alone

girl

Woman Enjoying Grossglockner High Alpine Road in Austria

Știri

Business Texin
d
dress

Woman Wearing Red Dress-Holding Turned On String lights

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Nemo enim ipsam voluptatem...

2
fashion

Before Start My Day, Ten Minute For Makeup – VIDEO

3
fashion

Boho Peace Hippie Girl Enjoying Summer with Flower Styling

4
black

Black Winter Fashion On Charles Bridge