Verifica email

  • Email:
  • Parola:
Rfil neamt

Mobiente SrlInapoi

Data ultimei actualizari: 27-10-2015
Aceasta companie a fost vizualizata de 1793 ori
MOBIENTE SRL este o companie cu capital integral romanesc, infiintata in 1995, specializata in productia articolelor de imbracaminte tricotate si confectii textile.
Fabrica este situata in centrul orasului Oradea, cu o suprafata de 3.000 mp. MOBIENTE are traditie recunoscuta in productia de tricotaje si confectii textile pentru femei, barbati si copii.
Departamentul de productie tricotaje dispune de masini de tricotat STOLL CMS 530 HP, CMS 822 HP si STOLL ADF 3 E7.2 multi-gauge, ce pot realiza tricoturi de finetea 3, 5, 7, 8, 10, 12 si 14.
Capacitate estimata a productiei de confectii textile este de 20.000 bucati produse finite pe luna.

Departamentul de confectii tricotaje are toate dotarile necesare pentru a realiza produse finite de cea mai inalta complexitate. Capacitatea de productie estimata este de circa 40.000 bucati produse finite lunar: pulovere, veste, jachete, colanti, rochii, cardigane, esarfe, fulare si altele. Majoritatea produselor sunt realizate fully fashion, dar se realizeaza si tricotaje croite, in functie de solicitarile clientului.
Fabrica este echipata cu masini de brodat si utilaje tehnologice de spalare si uscare.
Pentru toate operatiunile, exista dotarile necesare pentru fabricarea la inalte standarde a oricaror produse din domeniul confectiilor, indiferent de complexitate. Urmarirea procesului de productie se realizeaza computerizat.
MOBIENTE este una dintre putinele fabrici din Europa care poate realiza in sistem complet integrat produse finite confectionate din tricot, confectii textile si produse combinate realizate din tricot, material textil, inclusiv dantela, matase, piele sau orice alte tipuri de materiale.
In vederea realizarii obiectivelor noastre, suntem interesati pentru incheierea de parteneriate de lunga durata cu clienti si investitori interesati in acest domeniu de activitate.
Pentru mai multe informatii puteti descarca aici profilul companiei noastre
Profil comercial: Producator
Adresa: Strada Alexandru Vlahuta Nr.70
Localitate: Oradea
Judet: Bihor
Telefon: +40 259.447.258; +40 259.447.257
  Cautare companii dupa profil comercial  

Newsletter


Euroccoper Transport


 Revista 100%Construct