Mirela Diaconu si-a lansat noua colectie sustinuta de vedete!

Bucuresti, 10 Mai 2011, Luni seara, Mirela Diaconu si-a lansat cea mai noua colectie toamna/ iarna, Soul Prints. Intr-o atmosfera eleganta, in salonul Le Diplomat al Hotelului Hilton, aceasta a fost sustinuta de prieteni, presa de specialitate si vedetele autohtone care obisnuiesc sa imbrace tinutele semnate Mirela Diaconu.
Andreea Esca, Oana Roman, Roxana Iliescu, Madalina Draghici, Roxana Ilie, Diana Stefanescu, Alin Galatescu, Iris Serban, Florin Dobre, Giulia Nahmany, Laurent Tourette, Bianca Ionita sau Andrei Iordache au tinut sa isi arate aprecierea fata de noua colectie.
Atmosfera colectiei este creata de o metafora inspirata de sentimentul de ameteala cand te trezesti dimineata si trecerea dinspre vis catre realitate. Mirela Diaconu a dorit sa surprinda momentul trait inainte de a te conecta la lumea din jurul tau, cand amintirile sunt inca vii, acele 2-3 secunde dintre momentul cand deschizi ochii si trezirea efectiva sunt secundele cand amprentele sufletului sunt perfect vizibile, dupa care totul se pierde in zi. Este cel mai minunat sentiment, cand totul este posibil, cand diferenta dintre realitate si fictiune este insesizabila.
Mirela a imbinat croiurile lejere si simple cu drapaje, fronseuri, pliuri si cute cu accent pe proportii, pe detaliile siluetei, pe volume care confera libertate corpului. In acelasi timp silueta se imbraca usor pentru un sentiment de relaxare si visare.
Materialul de baza uitlizat in aceasta colectie este matasea. Prin folosirea ei, designerul a dorit sa ne inspire sentimentul de gratie si liniste invaluindu-ne intr-o senzatie delicata, ca aceea din diminetile de duminica cand ramai sa lenevesti in pat, alaturi de persoana iubita. Alaturi de matase, voalul a fost folosit pentru a accentua si mai mult senzatia de plutire. Cu toate acestea, colectia nu ar insemna nimic fara combinatia cu organza, regina volumelor si a efectelor speciale.
Culorile alese de Mirela Diaconu sunt pasteluri care imbraca corpul gol asemenea asternutului de pe pat. Toate acestea sunt combinate cu imprimeuri originale, simbolice pentru obiectele personale, si sugestii ale sentimentului de deja-vu.
\”In general, prezentarile de moda pot deveni usor anoste, dar colectia prezentata in aceasta seara a fost senzationala! Felicitari, Mirela!\”, a spus Andreea Esca presei, la finalul evenimentului.
\”Multumesc partenerilor care m-au sustinut in acest proiect, fara ei nu puteam construi nimic. Multumesc presei de specialitate si clientelor mele, fara aprecierea voastra munca mea nu si-ar mai avea rostul!\”, declara Mirela Diaconu.
Despre Mirela Diaconu:
Mirela Diaconu este absolventa a cursurilor de fashion design ale Instituto NABA (Nuova Accademia di Belle Arti) si a unui master in Accessories Design la Domus Academy, ambele la Milano. De asemena, a participat si la seminarii pe proiect cu Diego Dolcini (proiect final de master), Daniela Puppa, Frankie Morello, Future Concept Lab, Mario Sorbo, Carlos Osman.
Colectia de diploma realizata in colaborare cu Diego Dolcini participa la concursul international \”ITS SIX Accessories\” in 2007, beneficiind de suport tehnic din partea casei de moda Ferragamo.
Si-a deschis atelierul de creatie ce ii poarta numele in 2007, debutul in moda avand loc in acelasi an, in cadrul celei de a III a editii a Galei Avanpremiere, unde a prezentat alaturi de nume consacrate in moda romaneasca (Wilhelmina Arz, Agnes Toma).
Pasiunea designerului pentru combinatiile de culori si materiale dar mai ales atentia acordata finisajelor si detaliilor au propulsat acest nume pe piata consumatorilor de fashion. La aceasta au contribuit si aparitiile designerului in media de specialitate, prezentarea colectiilor de sezon, dar mai ales ambitia, perseverenta si talentul.

Articole HOT

Business Texin
f
fashion

Before Start My Day, Ten Minute For Makeup – VIDEO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Nemo enim ipsam voluptatem...

fashion

Boho Peace Hippie Girl Enjoying Summer with Flower Styling

black

Black Winter Fashion On Charles Bridge

city

Walking On San Francisco Street Alone

girl

Woman Enjoying Grossglockner High Alpine Road in Austria

Știri

Business Texin
d
dress

Woman Wearing Red Dress-Holding Turned On String lights

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Nemo enim ipsam voluptatem...

2
fashion

Before Start My Day, Ten Minute For Makeup – VIDEO

3
fashion

Boho Peace Hippie Girl Enjoying Summer with Flower Styling

4
black

Black Winter Fashion On Charles Bridge