Verifica email

  • Email:
  • Parola:
Rfil neamt

MIGAMI COMInapoi

Data ultimei actualizari: 03-06-2016
Aceasta companie a fost vizualizata de 2673 ori
Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul confectiilor textile, societatea noastra este specializata in comertul cu utilaje industriale, consumabile si accesorii specifice acestui domeniu.

Furnizam utilaje pentru croit, termoculat, cusut, finisat, brodat si ambalat linii complete sau separat asigurand montaj, instruire si service de specialitate.
Oferta noastra include o gama larga de consumabile pentru producatorii de confectii textile, de la sala de croit, cusut, finisat pana la ambalat si depozitare.

O paleta larga de accesorii pentru confectii textile vine in sprijinul celor care realizeaza productie atat in sistem lohn cat si productie proprie.

Masinile de cusut casnic reprezinta un punct de referinta in activitatea noastra, constand in promovarea unor produse de inalta calitate care satisfac cele mai exigente cerinte in realizarea pasiunii dumneavoastra pentru cusut utilitar, decorativ, broderie, patchwork, quilting sau impaslire.


Masinile de cusut casnice MIGAMI va ofera performanta si fiabilitate.

De la modele simple recomandate pentru incepatori, la modele computerizate cu un numar impresionant de cusaturi care pot fi executate, masinile noastre de cusut pot satisface cerintele dvs. si creativitatea in executarea ornamentelor dorite.

Gama de masini de cusut casnic SPECIALE pentru :
a. masini cusut aplicat ornamente prin impaslire (scamosare)
b. masini cusut surfilat 1-2 ace, 3-5 fire
c. masini cusut overlock (acoperire) 1-3 ace, 2-5 fire
d. masini cusut combinat sufilat si overlock

Masinile de cusut casnice MIGAMI va ofera deasemenea solutia ideala pentru activitatea sau pasiunea dvs. pentru cusut. Incepator sau profesionist, hobby sau mica afacere gasim pentru dvs. solutia tehnica ideala in cusut utilitar sau decorativ.


In situatia in care doriti informatii suplimentare despre un produs aflat in oferta noastra, nu ezitati sa ne contactati.

Profil comercial: Importator, Distribuitor
Adresa: Bd. Garii Nr. 15, Bl. 15, Ap. 2
Localitate: Focsani
Judet: Vrancea
Telefon: +40 237.225.066; +40 744.200.741; +40 756.065.998
  Cautare companii dupa profil comercial  

Newsletter


Euroccoper Transport


 Revista 100%Construct