Lectra lanseaza Lectra Fashion PLM V3R3

Lectra , lider mondial în soluții tehnologice integrate dedicate industriilor folosind materiale moi – țesãturi , piele , textile tehnice și materiale compozite , are plãcerea sã anunțe lansarea Lectra Fashion PLM V3R3 , care introduce îmbunãtãțiri semnificative pentru colaborare și transparențã .
\” Lumea continuã sã evolueze rapid . Schimbãrile de naturã economicã și socialã continuã sã evidențieze nevoile de control și flexibilitate a companiilor din domeniul modei\”. Integrarea designului și a talentului de dezvoltare a produsului, într-un mod perfect, în moda și producția de îmbrãcãminte, permite companiilor sã exploreze noi teritorii , în termeni de creștere a creativitãții și îmbunãtãțirea eficienței . Echipa omogenã și colaborarea sunt esențiale pentru creșterea economicã a afacerii \”, spune Daniel Harari , Lectra CEO .
\” Lectra Fashion PLM V3R3 faciliteazã lucrul în echipã prin favorizarea comunicarii vizuale și schimbul de la fiecare etapã a procesului de dezvoltare . Am îmbunãtãțit drastic experiența utilizatorului pentru a elimina obstacole de colaborare . Suntem în cãutarea unor soluții pentru a satisface nevoile atât a personalitãților creative cât și tehnice gãsite într- o companie de moda sau de producție îmbrãcãminte , \” adaugã Anastasia Charbin , Lectra director de marketing în moda . \” Prin integrarea PLM Lectra Fashion în Adobe Illustrator, acești utilizatori pot rãmâne în zona lor de confort. Ei sunt liberi de a crea în Illustrator și, de asemenea, pot imparti si face schimb cu platforma creatã PLM Lectra Fashion într-un mod perfect intuitiv . Am fãcut -o distractivã . \”
Lectra Fashion PLM sprijina echipele pentru a proiecta din start produsul bun
Cu Lectra Fashion PLM V3R3 , echipele sunt conectate la ecosistemul de dezvoltare a produsului încã de la început din etapa de conceptualizare a produsului . Utilizatorii pot crea și partaja vizual informațiile , de la stilul pânã la datele tehnice, fãrã a se abate de la mediul natural , printr- o platformã comunã și un fișier unic . Designeri creativi și tehnici pot adãuga informații despre caietul de sarcini produs direct din Adobe Illustrator , reducând timpul consumat, de obicei, pentru gestionarea fișierelor și astfel minimizându-se riscul de a lucra pe o versiune veche a unui fișier .
În plus , existã și alte îmbunãtãțiri semnificative în aceastã cea mai recentã versiune a Lectra Fashion PLM , cum ar fi o integrare profundã de prelevare a probelor de produse virtuale 3D Lectra . Probele 3D cresc opțiunile de design în timp ce se reduce numãrul de prototipuri fizice necesare , prin urmare, se reduc costurile și timpul, iar rezultatul final fiind un stil mult îmbunãtãțit.
Prin vizualizarea stilul practic în 3D, echipele de design și de dezvoltare de produs pot acum lucra într-un spațiu de lucru comun . Ei au posibilitatea de a revizui mai multe opțiuni de design pot verifica prototipul pentru multiple dimensiuni și pot lucra eficient la modificãri prin adãugarea de adnotãri instantanee în 3D . Ei pot utiliza de asemenea în direct, mesageria .
Aceastã platformã de colaborare permite , de asemenea, echipelor extinse de a avea acces direct la aceste informații comune pentru a obține același nivel de informații , în timp real .
Informațiile comune sunt , de asemenea, un instrument puternic pentru echipele de management . Factorii de decizie pot aproba stilurile de la simulãrile realiste , fãrã a fi nevoie sã aștepte pentru un prim prototip fizic , ceea ce faciliteazã luarea deciziilor și ajutã pentru a proiecta de prima datã produsul bun . Împreunã cu o mai bunã colaborare , cunoștințele încorporate permite echipelor sã se concentreze pe crearea produselor inovatoare și pe problemele existente , mai degrabã decât de a consuma timp în cãutarea detaliilor sau verificarea fiabilitãții informațiilor .
Cu Lectra Fashion PLM V3R3 , normele din industrie , standardele și cele mai bune practici au fost adãugate , cum ar fi bibliotecile noi de culoare , modelele de testare și etichetele de îngrijire , crescând astfel productivitatea și degrevând utilizatorii de a îndeplini sarcini mai complexe.
Prin includerea mai multor modele de conformitate și a listelor de testare de laborator , în bibliotecile sale standard, Lectra demonstreazã angajamentul sãu în curs de desfãșurare pentru a eficientiza procesul de dezvoltare de produs , de exemplu , abordarea de zi cu zi a provocãrilor obișnuite.

Articole HOT

Business Texin
f
fashion

Before Start My Day, Ten Minute For Makeup – VIDEO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Nemo enim ipsam voluptatem...

fashion

Boho Peace Hippie Girl Enjoying Summer with Flower Styling

black

Black Winter Fashion On Charles Bridge

city

Walking On San Francisco Street Alone

girl

Woman Enjoying Grossglockner High Alpine Road in Austria

Știri

Business Texin
d
dress

Woman Wearing Red Dress-Holding Turned On String lights

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Nemo enim ipsam voluptatem...

2
fashion

Before Start My Day, Ten Minute For Makeup – VIDEO

3
fashion

Boho Peace Hippie Girl Enjoying Summer with Flower Styling

4
black

Black Winter Fashion On Charles Bridge