Verifica email

  • Email:
  • Parola:
Rfil neamt

Kufner Romania Srl

 

Inapoi

Data ultimei actualizari: 03-04-2013
Aceasta companie a fost vizualizata de 2456 ori
Kufner Romania prezintă noile insertii pentru imbrăcăminte, lejere si originale, create cu cea mai mare grijă pentru mediul inconjurător.
Până acum erau ascunse in interiorul sacoului captusit. Acum, cu imprimeuri pline de fantezie, propunem insertiile ca pe noi elemente de provocare pentru artisti si creatori de modă!
Personalizate la cererea clientilor si aplicate la vedere , pe tesaturi , insertiile pun in valoare produsul de imbrăcăminte dându-i acestuia chiar utilizare dublu fata.
Aplicatiile propuse de linia Design Edition sunt variate: interior jachete necaptusite, dos de guler la sacouri, betelii de pantaloni. Toate acestea datorită tehnologiei de imprimare digitală dezvoltata de Kufner care promite livrarea la clientii traditionali a balotilor de adeziv imprimat in lătimea de 150cm, aplicabil in presa de termocolat la fel ca orice insertie clasică Kufner.
La aceasta se adauga si posibilitatea livrarii de benzi imprimate, taiate in latimile solicitate de client.
Imprimeurile sunt realizate pe cele mai bune insertii tesute bi-elastice Kufner, realizate in fabrica noastră din Weisskirchen, Austria. Acestea sunt din polyester si au greutatea cuprinsă intre 45 si 90 g/mp;
si sunt acoperite cu adeziv prin
tehnologia Doublespot Kufner
rezistând la spălări de
pana la 60grade
Culorile sunt rezistente la lumină si la transpiratie având maxima rezistentă
posibila pe fibra artificială, detaliu
foarte important pentru o aplicatie pe o suprafata atât de mare.
Sunt disponibile in doisprezece modele, prezentate déja la targuri pentru stagiunea primăvară/vară 2013. Pentru sezonul toamnă /iarnă 2013/2014 noua cartelă de culori este pregătită.
Mai important este serviciul pe care il putem oferi pietei, acela de a face imprimeuri personalizate pentru fiecare client cu o comandă de minim 100m, fără costuri suplimentare. Datorită colaborarii cu imprimerii importante oferim designerilor posibilitatea de a-i pune in aplicare toate ideile si proiectele pe care noi le tranferăm mai apoi pe insertiile noastre.
Astfel participăm si noi la evolutia rapida a modelelor, din ce in ce mai nestructurate, confortabile, usor de purtat. Tot mai putine sunt modelele cu materiale si captuseli traditionale, cu structuri complicate si rigide la purtat; mai degraba insertii legere si versatile, adezive imprimate in culori si modele creative si vesele! Noua tehnica pentru insertii by KUFNER Excelenta în servicii specializate
pentru insertii textile!
Profil comercial: Producator, Distribuitor
Adresa: Sos.Alexandriei Nr.544
Localitate: Bragadiru
Judet: Ilfov
Telefon: +4 021.448.01.42; +4 021.448.10.12
Domenii de activitate curente:
» Insertii textile (disponibile in metraj si benzi)
  Cautare companii dupa profil comercial  

Newsletter


Euroccoper Transport


 Revista 100%Construct