Verifica email

  • Email:
  • Parola:
Rfil neamt

KASIOVA COMInapoi

Data ultimei actualizari: 26-05-2016
Aceasta companie a fost vizualizata de 4976 ori
INCEPUTUL au fost 40 pulovere tricotate manual chiar de Ecaterina. Simona si Sorin, cei doi copii de 20 si 19 ani, au fost primele fotomodele. Asa a aparut prima colectie si primul catalog.

Prima aparitie în lume a fost la un Târg International TIBCO 1993, o ocazie pentru a prinde mai mult curaj si o invitatie la primul târg international în Suedia.

Acum ar trebui sa cititi romanul 10 ani cu andrelele prin lume

-lupta cu vizele, dar si satisfactia atâta lume admira lucrul manual facut în România;
-bani putini, dar si placerea de a vedea ce nu ti-ai fi permis niciodata
-munca peste puteri, dar si experianta cât cuprinde;
-invidie în tara, dar si prieteni în toata lumea;

La peste 100 de târguri internationale precum la: Londra, Paris, New York, Napoli, Geneva, Basel, Tel Aviv, Graz, Klagenfurt, Salonic, Toronto, Calgary, Edmonton, steagul României a fost arborat numai pentru ca într-un stand de 12 m2 familia KASIOVA încânta copilasii cu pulovere tricotate manual.
În cataloagele acestor târguri, alaturi de firme mari se afla si firma KASIOVA din CRAIOVA, ROMANIA.

Perioada de curiozitate, cunoastere a trecut. Ca orice firma, Kasiova trebuia sa faca afaceri si sa produca bani. Daca pana acum produsele erau de serie foarte mica, in anul 2000 s-a trecut la colaborarea in regim lohn cu companii italiene de prestigiu: Eurosel (pentru Carrefour, Beneton), Magreb (pentru Glenfield).
De la o productie de 500 de bucati pe luna s-a ajuns repede la mii de bucati. Numarul de angajati a crescut, organizarea a devenit profesionista.
In paralel cu activitatea de lohn, Kasiova a creat si promovat modele si marci proprii pe care le puteti vedea la capitolele galerie, expozitii si noutati. Aceste produse pot fi admirate in magazine celebre: Cora, Metro.

Nu uitati, totul este creat manual!

Producator tricotaje manuale crosete si broderie:din fibre naturale, din fibre in amestec, tricotate manual,tricotaje de lux,pulovere,jerseuri,svetere tricotate,fuste si rochii tricotate,seturi tricotate,veste tricotate

""IMPLETIM CLASICUL CU MODERNUL""
Profil comercial: Producator
Adresa: Str. Artileriei nr. 14, 200320
Localitate: Craiova
Judet: Dolj
Telefon: +40 251.424.414; +40 721.159.017
  Cautare companii dupa profil comercial  

Newsletter


Euroccoper Transport


 Revista 100%Construct