In acest weekend la Alba Iulia debuteaza Feeric Fashion Week!

Ediția din acest an debuteazã cu o prezentare individualã plinã e senzualitate și emoție. Dupã ce anul trecut a deschis festivalul de la Sibiu, Asociația Open Your Heart deschide sãptãmâna modei la Alba Iulia cu prezentarea Atipic Beauty. Modele cu dizabilitãți vor defila în scaune cu rotile pe pasarela de la poarta 4 a cetãții, conduse de modelul internațional Magda Coman, inițiatoarea acestui proiect care își propune sã punã într-o cu totul altã luminã persoanele cu dizabilitãți.
Fiecare model va fi însoțit de una dintre vedetele prezente în aceastã ediție a Feeric Fashion Week. Vor defila alãturi de modelele în scaune cu rotile Anama Fereira, președintele Anama Models din Argentina, top modelele internaționale Dayana Reeves din Franța și Elena Tretyakova din Ucraina, stilistul Hanzhi din Milano, vedeta TV Andrea Garmendia din Argentina și o parte dintre ambasadorii Feeric din acest an.
Prima searã de galã la Alba Iulia programeazã cinci prezentãri de modã pe pasarela de la Poarta 3. Caresta Bags, brand cunoscut deja de public din ediția precedentã, va prezenta o colectie de accesorii din piele. Compania din spatele acestui brand este în Alba Iulia iar toate produsele Caresta sunt confecționate din piele naturalã, produse manual în procent de peste 60%.
Colecția Mariei Nastacã va continua șirul prezentãrilor din Gala Feeric, fiind cea de-a patra colecție a designerului. Colecția are un concept unic de eleganțã prin îmbinarea spiritului rafinat și a atitudinii puternice, cu un stil unic, opulent, dar totodatã senzual și dinamic.
Irina Zgâia va prezenta apoi o colecție minimalistã în culoare, cu mult alb, bej și crem, îndrãzneațã în forme și descrisã ca un amalgam de conflict și armonie.
Ioana Cãlin „coboarã” pe pasarela Galei Feeric o colecție desprinsã din poveștile cu prințesei, inspiratã din rochițele pentru pãpuși pe care designerul le cosea în copilãrie.
O colecție specialã, formatã dintr-o selecție a unor designeri români, va fi închegatã de A for A, multibrand store-ul din Sibiu, prezent în multe ediții ale Feeric Fashion Week.
Prima searã a festivalului din Alba Iulia se încheie cu un after-party în Social Pub, petrecere cu acces liber.
A doua zi de Feeric Fashion Week la Alba Iulia debuteazã cu o prezentare individualã la mare înãlțime, la propriu. Criccs va prezenta colecția „The Beautiful People” deasupra orașului, pe acoperișul unei clãdiri celebre din zona centralã.
Colecția se adreseazã persoanelor lipsite de teamã, reprezentând spiritul liber, care trãiește fãrã reguli.
Cea de-a doua searã a Galei Feeric va aduce pe pasarela de la Poarta 3 alte cinci colecții semnate de designeri strãini și români. Designerii argentinieni Eduardo Perez și Diego de Biase, vor prezenta în premierã o nouã colecție, si au ales Alba Iulia pentru a-și lansa la nivel internațional brandul Ocantos.
Apoi, Ciprian Crãciun va prezenta în Galã o colecție destinatã bãrbaților sub brandul Spencer, ca apoi sã revenim în Argentina, alãturi de designerul Pimpi Smith. Colecția de genți plic ca și accesorii de lux creatã de designerul argentinian se distinge prin utilizarea pietrelor și cristalelor, fiind inspiratã din tumultuoasa viațã a Mariei Eva Duarte, cunoscutã de noi toți sub numele de Evita Peron.
Adriana Timofti vine în fața publicului din Alba Iulia cu prima ei colecție, restrânsã, cu adânci inspirații tradițional românești, tema centralã fiind nodul sacru regãsit în lucrãrile lui Brâncuși. Iar partea a doua a colecției formatã din selecții ale designerilor români, prezentatã de All for Art, va întregi a doua searã de Galã la Alba Iulia.
Ambele Gale Feeric vor fi prezentate de vedeta TV Cosmina Pãsãrin. Cosmina este amfitrionul ediției din acest an al Feeric Fashion Week iar toate evenimentele din festival vor fi prezentate de cãtre ea. Alãturi de Cosmina, de-a lungul celor douã zile de festival, la Alba Iulia vor sosi multe vedete și personalitãți reprezentative pentru lumea internaționalã a modei.
Starul TV Andrea Garmendia, președintele celei mai importante agenții de modele din Argentina, Anama Ferreira, jurnaliștii de modã William Arlotti de la Le Fashion Post din Paris și Charin Chong de la Peplvm Magazine din Paris. La Moda Channel din Barcelona este reprezentatã de Gianmarco Boccacio iar Raul Keil de la prestigioasa revistã Schon Magazine din Londra întregește lista invitaților de la Alba iulia. Pe lângã aceștia, designerii de peste hotare, alãturi de cei români și de Ambasadorii Feeric vor fi protagoniștii ediției din acest an a Feeric Fashion Week.
Luni, Feeric Fashion Week se mutã pentru câteva ore la castel. La Castelul Jidvei, unde sub bagheta Dianei Pavelescu invitații vor afla care sunt soiurile românești cu o istorie de peste 3 000 de ani, care este cea mai întinsã podgorie din Transilvania sau cine sunt cei care duc an de an vinul la un alt nivel al calitãții. Evenimentul se numește The Heritage și este realizat în colaborare cu Jidvei, partenerul principal al Feeric Fashion Week.

Articole HOT

Business Texin
f
fashion

Before Start My Day, Ten Minute For Makeup – VIDEO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Nemo enim ipsam voluptatem...

fashion

Boho Peace Hippie Girl Enjoying Summer with Flower Styling

black

Black Winter Fashion On Charles Bridge

city

Walking On San Francisco Street Alone

girl

Woman Enjoying Grossglockner High Alpine Road in Austria

Știri

Business Texin
d
dress

Woman Wearing Red Dress-Holding Turned On String lights

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Nemo enim ipsam voluptatem...

2
fashion

Before Start My Day, Ten Minute For Makeup – VIDEO

3
fashion

Boho Peace Hippie Girl Enjoying Summer with Flower Styling

4
black

Black Winter Fashion On Charles Bridge