Verifica email

  • Email:
  • Parola:
Rfil neamt

Formificio Fioretti SrlInapoi

Data ultimei actualizari: 04-09-2012
Aceasta companie a fost vizualizata de 6257 ori
Sc Formificio Fioretti Srl este unul din cei mai cunoscuti producatori de calapoade de inalta si joasa densitate la nivel national, cat si la nivel european.
Fabrica Fioretti fondata in 1960 de Armando Fioretii a fost conceputa ca o asociatie familiala artizanala.
In anii 60' activitatea companiei Fioretii era axata pe productia sabotilor din lemn, dar cu trecerea timpului si cu schimbarile de pe piata, atentia companiei Fioretti s-a orientat catre proiectarea calapoadelor din lemn si prductie calapoade din polietilena.
Firma Fioretti a reusit sa castige incredere si credibilitate obtinand mereu stima clientilor sai prin oferta sa de servicii rapide si de calitate.
Obiectivul principal al companiei Fioretti este calitatea, asa incat noua generatie de conducatori a continuat traditia, firma obtinand certificate ISO 9002.
Compania Fioretti, fiind mereu intr-o continua evolutie, a decis in anul 2004 infiintararea unei fabrici de calapoade in Romania, unde s-au facut masive investitii in utilaje si instalatii.
Relatia dintre Fioretti si clientii sai se bazeaza pe prestari tehnice avangardiste, punctualitatea, flexibilitate, calitate si cooperare.

Achizitionam calapoade uzate.
Profil comercial: Producator
Adresa: Loc. Mosnita Noua Nr. 323 Hala Nr. 1
Localitate: Mosnita Noua
Judet: Timis
Telefon: +40 256.393.419; +40 256.393.493
  Cautare companii dupa profil comercial  

Newsletter


Euroccoper Transport


 Revista 100%Construct