Verifica email

  • Email:
  • Parola:
Rfil neamt

Formfit Design SrlInapoi

Data ultimei actualizari: 05-09-2014
Aceasta companie a fost vizualizata de 2918 ori
Calitate, confort si frumusete este ceea ce isi doresc femeile in materie de lenjerie, iar in acest sens noi le punem la dispozitie produsele noastre din magazinele FORMFIT, lenjerie de femei calitatea I.
Comercializam produse Triumph International Romania, existand pe piata inca din 1998. Primul magazin l-am deschis in acelasi an in Shopping Center Bega, iar in anul 2005 am deschis cel de-al doilea magazin in Iullius Mall.
Importator marca S e lei

Firma Formfit a fost intemeiata in anul 1998 si comercializeaza articole ale unor firme renumite de lenjerie intima pentru femei : Triumph , Anita , Leilieve , Rosch , Rebecca. Am inceput cu lenjeria Triumph , si din dorinta de a avea o oferta cat mai variata , am inceput sa importam de la firmele ale caror articole le vedeti pe site-ul nostru.

Avem un magazin la etajul unu din corpul nou al centrului comercial Iulius Mall din Timisoara. Personalul nostru este calificat si poate oferi oricand clientilor ajutor si ghidare in alegerea produselor care li se potrivesc. Oferim marfa de cea mai buna calitate, extrem de variata ca modele si croieli. In speranta ca produsele noastre intampina dorintele dumneavoastra, va asteptam in magazinele noastre: cel on line si cel din Iulius Mall.

Din dorinta de a ne dezvolta si de a raspandi in cat mai multe centre comerciale produsele noastre suntem deschisi colaborarilor
Profil comercial: Importator, Distribuitor, Comerciant
Adresa: Str. Demetriadei, Nr. 1,Iulius Mall,Etaj 1, Corp Nou
Localitate: Timisoara
Judet: Timis
Telefon: +40 256.275.101; +40 256.444.053
  Cautare companii dupa profil comercial  

Newsletter


Euroccoper Transport


 Revista 100%Construct