Fier si masa de calcat de la BOSCH

De acum, oricine poate calca hainele usor si in mod profesionist cu masa de calcat activa Edition Rosso de la Bosch
Calcatul rufelor reprezinta pentru cele mai multe persoane o corvoada care le consuma timpul si energia, adesea fara a obtine cele mai bune rezultate. Masa de calcat este la fel de importanta ca si fierul de calcat atunci cand vine vorba de obtinerea celui mai bun rezultat. Bosch Electrocasnice lanseaza in luna octombrie o masa de calcat activa, care vine in sprijinul persoanelor moderne si ocupate care vor rezultate impecabile la calcare cu un minim de efort si in cel mai scurt timp posibil. Astfel, Bosch a conceput noua masa de calcat activa EditionRosso care, impreuna cu fierul de calcat EditionRosso, permit o calcare profesionista a hainelor.
Nou lansata masa de calcat activa EditionRosso de la Bosch este dotata cu sistemul inovator de incalzire, extractie si suflare a aburului, menit sa protejeze tesaturile delicate. Functia de incalzire a mesei usuca tesaturile si husa in timpul utilizarii intensive, prevenind formarea condensului pe suprafata ei. Functia de extractie atrage aburul in profunzimea tesaturii, indeparteaza excesul de aburi si fixeaza mai bine tesaturile pentru o calcare confortabila. Functia de suflare creeaza o perna de aer care ajuta la calcarea delicata a tesaturilor fine si la reimprospatarea acestora. Comutatorul separat pentru functiile de incalzire/extractie a aburilor si pentru functia de suflare asigura o utilizare simpla. In plus, masa se ajusteaza usor pe inaltime, avand sapte trepte pentru reglare ce permit asezarea ei la un nivel intre 81 si 93 de centimetri. Suportul pentru fierul de calcat permite o utilizare rapida si usoara.
Caracteristicile produsului
Masa de calcat EditionRosso de la Bosch are un suport rabatabil de mari dimensiuni (27 x 37 cm) compatibil cu toate masinile si statiile de calcat cu aburi cu o greutate de pana la 7,5 kg. In plus, dispune de o suprafata mare de calcare (107 cm x 45 cm) si are o husa de protectie care este usor de fixat cu un cordon si un clips. Pentru o conexiune confortabila, masa de calcat are o priza electrica atasata, precum si un cablu extra-lung de 2,5 metri. Structura stabila si cele doua role asigura atat fixarea in siguranta, cat si transportul usor al mesei dupa ce toate tesaturile au fost calcate.
Fierul de calcat cu aburi EditionRosso de la Bosch
Pentru rezultate perfecte, pe langa masa de calcat activa EditionRosso poate fi folosit si fierul de calcat cu aburi EditionRosso de la Bosch, care asigura o calcare impecabila si fara efort, datorita puterii de 3000 de W si a sistemului Advanced Steam System care distribuie aburul in mod optim. Talpa CeraniumGlissée a fierului de calcat este dotata cu canale pentru aburi si cu un design cu trei zone de calcare pentru distributia optima a aburului si alunecarea usoara a lui pe tesaturi. Temperatura poate fi reglata continuu, iar jetul de aburi are 6 trepte de reglare.
Fierul de calcat EditionRosso de la Bosch dispune si de sistemul 3 AntiCalc: sistem anticalc integrat, autocuratare si calc`n clean, precum si de functiile anti-picurare si de pulverizare. Fierul de calcat are un design ergonomic care permite o folosire confortabila datorita manerului SoftTouch comod si a butoanelor ergonomice. Zonele din jurul nasturilor pot fi calcate cu precizie gratie formei varfului fierului de calcat. In plus, fierul de calcat EditionRosso are functia QuickFilling pentru alimentarea sau golirea rezervorului cu apa cu capacitatea de 350 de ml. Calcarea tesaturilor de orice dimensiune este usoara datorita cablului extra-lung de 2,5 metri cu invelis textil si a clemei de prindere.

Articole HOT

Business Texin
f
fashion

Before Start My Day, Ten Minute For Makeup – VIDEO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Nemo enim ipsam voluptatem...

fashion

Boho Peace Hippie Girl Enjoying Summer with Flower Styling

black

Black Winter Fashion On Charles Bridge

city

Walking On San Francisco Street Alone

girl

Woman Enjoying Grossglockner High Alpine Road in Austria

Știri

Business Texin
d
dress

Woman Wearing Red Dress-Holding Turned On String lights

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Nemo enim ipsam voluptatem...

2
fashion

Before Start My Day, Ten Minute For Makeup – VIDEO

3
fashion

Boho Peace Hippie Girl Enjoying Summer with Flower Styling

4
black

Black Winter Fashion On Charles Bridge