Verifica email

  • Email:
  • Parola:
Rfil neamt

Euroconf Distribution Group SAInapoi

Data ultimei actualizari: 16-10-2015
Aceasta companie a fost vizualizata de 4645 ori
Paolo Rossi,
un nume italian pentru un bărbat cu stil

Există anumite momente în care achizitia unui articol de îmbrăcăminte devine sinonimă cu a pleca în căutarea perfectiunii. Pasii sunt putini si teoretic simpli: decizi ce fel de costum ti-ai dori si apoi mergi în magazin să-l cauti. Pare usor, dar greul de aici începe...
Dacă în trecut, la capitolul costume bărbătesti diversitatea era inexistentă si gama de culori restrânsă, astăzi bărbatii si-au câstigat în zona modei drepturi egale cu ale femeilor.
Cu "Paolo Rossi" by Euroconf fiecare client este unic. Paolo Rossi oferă o gamă extrem de largă de costume, sacouri si pantaloni pentru bărbați marca "Paolo Rossi ", pe care le puteti asorta în magazinul "Paolo Rossi " cu articole vestimentare precum cămăși bărbătesti, cravate și alte accesorii de la mărci consacrate ca Calvin Klein, Palazzo Santi, Alea, Sorbino.
Pe o piață cu o concurență acerbă, "Paolo Rossi" a ales să se impună prin calitate, iar articolele vestimentare din colectia primăvară-vară 2013 au fost create pentru bărbatii care doresc elegantă si stil. Folosind procese tehnologice de vârf pentru a atinge perfectiunea finisajelor, tesături fine din lână de la furnizori exclusivisti ca Marzotto, Vitale Barberis Canonico sau Cerruti si o obsesivă atentie pentru detaliu, costumele "Paolo Rossi" vor face orice bărbat remarcat si apreciat.
Succesul nu vine de la sine, succesul se construieste... iar Paolo Rossi îti este partener.


Profil comercial: Producator, Distribuitor, Comerciant
Adresa: B-dul Victoriei Nr. 42
Localitate: Sibiu
Judet: Sibiu
Telefon: +40 269.217.725; +40 269.210.165;
  Cautare companii dupa profil comercial  

Newsletter


Euroccoper Transport


 Revista 100%Construct