Verifica email

  • Email:
  • Parola:
Rfil neamt


Despre Businesstexin

Business Texin - catalogul companiilor din industria usoara este singurul catalog specializat din domeniul industriei textile, pielarie si incaltaminte. Catalogul este editat de SC Stilrom Advertising Group Srl si a fost lansat in februarie 2006 in cadrul manifestarii expozitionale Tinimtex Mamaia (14- 18 februarie 2006).

In urma studiilor de piata realizate, anterior editarii catalogului Business Texin, am observat ca in domeniul industriei textile, pielarie si incaltaminte exista o nevoie acuta de informatie necesara dezvoltarii acestei industrii. Acest lucru se poate realiza printr-o promovare sustinuta a companiilor ce activeaza in acest domeniu ceea ce duce implicit la inlesnirea contactelor de afaceri.

Avantajul nostru principal consta in echipa tanara, dinamica, cu idei inovatoare si un potential semnificativ, cu care noi colaboram la editarea catalogului Business Texin.

Business Texin - catalogul companiilor din industria usoara este judicious structurat in 24 de capitole, avand la inceputul sau un index pe domenii de activitate, atat versiunea in limba romana cat si in limba engleza, iar la finalul acestuia exista un index alfabetic si un index geografic al firmelor prezente in catalog.

Business Texin, catalogul companiilor din industria usoara, are acoperire nationala si distributie gratuita actionand ca un mediu de promovare ce faciliteaza realizarea unor noi oportunitati de afaceri. Distributia gratuita a catalogului se realizeaza eficient prin participarea noastra la toate manifestarile expozitionale de profil din tara, in cadrul conferintelor si evenimentelor din centrele de afaceri cat si prin colaborarea noastra cu ambasadele, consulatele si camerele de comert si industrie. Incepand cu editia 2 catalogul este disponibil in varianta CD-Base precum si prin accesarea directa a site-ului www.businesstexin.ro.

Catalogul se adreseaza dumneavoastra, ca si reprezentanti ai firmelor si companiilor ce activeaza in domeniul industriei usoare in calitate de exportator, importator, producator, producator in sistem lohn, distribuitor, prestator de servicii, din industria usoara si din domeniile conexe.

Dorim sa va surprindem cu ideile noastre iar proiectele noastre de viitor sa va anticipeze dorintele cu privire la strategiile de promovare a companiei dvs.

Pentru ca imaginea dvs. conteaza, puteti conta pe echipa Business Texin.

 
 

Newsletter


Euroccoper Transport


 Revista 100%Construct