Verifica email

  • Email:
  • Parola:
Rfil neamt

Dari Tehnologies SRLInapoi

Data ultimei actualizari: 26-05-2016
Aceasta companie a fost vizualizata de 2460 ori
Sc Dari Tehnologies Srl este unul din putinii importatori la nivel national de alcooltestere digitale profesionale.
Ne axam mereu pe satisfactia deplina a clientilor nostri, oferindu-le produse de foarte buna calitate, fiabile si incercate pe parcursul anilor, la preturi cât se poate de rezonabile. Portofoliul de produse comercializate de noi este in continua largire, la ora actuala cuprinzând:
Infiintata în 2002, DARI Tehnologies SRL am fost prima societate comerciala care am adus pe piata româneasca un alcooltest (instrument de detectare si masurare a continutului de alcool din aerul expirat) la costuri reduse si de foarte buna calitate. Cerintele din ce in ce mai aspre ale legislatiei cu privire la securitatea in munca au determinat firmele si personalul reponsabil cu protectia muncii sa impuna masuri drastice pentru angajatii care nu respecta normele de securitate interna.

Alcoolmetrele comercializate de noi (etilotestul BAC-100, etilotestul MARK-X si alcooltestul MARS, alcooltestul CA2000, alcooltestul CA2010) s-au integrat cu bine la firmele care au recunoscut din timp costurile ascunse pe care le implica consumul de alcool la locul de munca. Aceste firme au actionat cu curaj si responsabilitate prin folosirea zilnica al unui alcool test sau verificarea inopinanta a angajatilor pentru a stabili concentratia de alcool pur din aerul expirat (alcoolemia) sau daca se afla in stare de ebrietate sau nu, contribuiind astfel la diminuarea si/sau eradicarea completa a acestui fenomen periculos CONSUMUL DE ALCOOL LA LOCUL DE MUNCA si la mentinerea unui mediu de lucru sanatos si fara pericole inutile.
Profil comercial: Importator, Distribuitor
Adresa: Str. G.Calinescu Nr. 5 Bl.AN45 Ap.40
Localitate: Oradea
Judet: Bihor
Telefon: +40 740.018.180; +40 259.476.526
Domenii de activitate curente:
» Distribuitori
  Cautare companii dupa profil comercial  

Newsletter


Euroccoper Transport


 Revista 100%Construct