#Creativo, evenimentul care incurajeaza creativitatea fara margini

Mai sunt foarte putine zile pana la #Creativo, cel mai mare eveniment din industria textila care are loc la Bucuresti in acest weekend. Romanii creativi pasionati de moda si design sunt asteptati pe 27 si 28 Mai intre orele 10:00 – 19:00 la The Ark Bucuresti!
Cei care vor decide sa participe la editia de primavara 2017 #Creativo vor avea ocazia de a lua parte la o mare varietate de conferinte si ateliere legate de fashion, de antreprenoriat si de industria textila. Cei prezenti vor putea beneficia de reduceri substantiale la numeroase produse dar si cursuri de formare profesionala.
La #Creativo vizitatorii vor avea sansa de a deveni pentru cateva ore designeri sau croitori, nu doar ca simpli spectatori, ci vor avea parte de o implicare reala in acest domeniu. Expertii de la Atelierele ILBAH vor coordona aceste ateliere unde participantii isi vor putea retusa propriile haine sau crea unele complet noi cu care vor pleca acasa.
Antreprenoriat romanesc in fashion, promovat la #Creativo
Dar cum ramane cu cei care cunosc deja acest domeniu si poate isi doresc sa inceapa propriul business? Ei bine, #Creativo a pregatit si o serie de conferinte in spirit antreprenorial, de unde vizitatorii evenimentului pot invata despre posibilitatile de finantare pentru micile afaceri in industria fashion, accesarea fondurilor europene, comunicare si relatii publice in moda si multe altele.
Brodat si Cusut nu vor lipsi de la aceasta editie #Creativo, si ii asteapta pe vizitatori sa testeze masinile de cusut si brodat de la Brother, care pot fi de uz profesionist sau casnic. Lor li se vor alatura si alti furnizori importanti din industria textila precum PRYM Romania.
Reducerile si tombola #Creativo
#Creativo sustine oamenii creativi si pasionati si astfel cei care isi doresc sa faca o achizitie in acest domeniu sau sa invete mai multe vor avea parte de reduceri substantiale la masinile de brodat si de cusut, dar si la diverse cursuri de formare profesionala. Mai mult, in cadrul evenimentului va fi organizata si o tombola cu premii variate de la tipare de croitorie si masini de surfilat si de cusut Brother la manechine si cursuri profesionale acreditate in domeniul fashion.
#Creativo va avea loc la The Ark Bucuresti pe 27-28 mai, intre orele 10:00 – 19:00. Mai multe informatii despre acest eveniment pot fi gasite pe site-ul oficial www.club-creativo.ro si pe pagina oficiala Facebook.
Despre #Creativo
#Creativo aduce laolalta tineri intreprinzatori, designeri si profesionisti din piata de fashion, si targetul acestora – un public activ, tanar, in tendinte, in cautare de alternative de calitate in materie de vestimentatie si accesorii handmade. #Creativo sprijina ideile creative, spiritul antreprenorial, oferind totodata suport pentru dezvoltare personala si reconversie profesionala. A doua editie a #Creativo, organizata în toamna 2016, a adus impreuna peste 5.000 de persoane pasionate de acest domeniu.
La cea de-a treia editie a evenimentului, se vor desfasura peste 30 de ateliere de creatie: cusut si brodat, quilting si patchwork, croit dupa tipare, design vestimentar, dar si conferinte de dezvoltare personala si de consiliere, cum ar fi consiliere vestimentara, consiliere in afaceri, fashion PR si altele.
Organizatori: Atelierele ILBAH, Brodat si Cusut, Brother si Tipare de Croitorie.
Parteneri media: Radio Guerilla, Business Woman, Radar de Media, Businesstexin, Metropotam, Cosmopolitan, Femeia., Eva.ro, Life.ro, Ioana, Diva Hair, Garbo.ro, Povestea Casei, Femeia de Azi, Beau Monde, Dialog Textil, Revista Atelierul, Acasa.ro, Kudika si Breslo.
Parteneri: Prym, Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, Beauty One si Brigada de Voluntari.
Eveniment sustinut de Banca Transilvania.

Articole HOT

Business Texin
f
fashion

Before Start My Day, Ten Minute For Makeup – VIDEO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Nemo enim ipsam voluptatem...

fashion

Boho Peace Hippie Girl Enjoying Summer with Flower Styling

black

Black Winter Fashion On Charles Bridge

city

Walking On San Francisco Street Alone

girl

Woman Enjoying Grossglockner High Alpine Road in Austria

Știri

Business Texin
d
dress

Woman Wearing Red Dress-Holding Turned On String lights

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Nemo enim ipsam voluptatem...

2
fashion

Before Start My Day, Ten Minute For Makeup – VIDEO

3
fashion

Boho Peace Hippie Girl Enjoying Summer with Flower Styling

4
black

Black Winter Fashion On Charles Bridge