Ce se poarta in sezonul toamna-iarna 2007-2008?!

Designerii romani si-au prezentat colectiile destinate sezonului toamna-iarna 2007/2008, oferindu-ti articole vestimentare adecvate stilului tau si in perfecta armonie cu tendintele internationale.
\”Ciocolata cu dragoste\”, ultima colectie semnata Agnes Toma se remarca prin utilizarea inserturilor de piele, a pliilor, prezenti intr-o mare varietate de optiuni posibile, aproape peste tot: la pantaloni, la trench-uri, rochii, fuste, mantouri, la maneci. Un alt element de stil omniprezent sunt buzunarele, utilizate atat la modul evident, in zona de zi, cat si discrete pentru piesele de seara. In ceea ce priveste gulerele, acestea sunt fie mari, ample, generoase, fie mici, discrete, uneori inexistente.
Colectia Agnes Toma se adreseaza femeii de orice varsta care redescopera placerea jocului si forta de seductie a inocentei. Stilul colectiei este unul sic urban cu accente sport, caracterizat prin simplitate, inteligenta, feminitate si romantism modern. Vedetele colectiei sunt bluzele din voal cu funda, camasile din matase naturala, pretioase in orice asociere, fie pentru birou sau pentru cocktail, trench-urile sport sau elegante, rochiile de zi sau de seara si mantourile.
Cum una dintre liniile internationale pentru sezonul toamna–iarna 2007/2008 este influenta minimalismului anilor 60, Lena Criveanu a avut acest punct de plecare pentru ultima sa colectie, denumita \”Maruca\”. In ceea ce priveste culoarea, ea a folosit cu precadere griuri. Din punct de vedere al croielii, sunt reprezentative trenciurile cu gulere volumetrice. \”Ca elemente de personalizare a colectiei, am ales aplicatii lucrate manual, imprimeul cu desene vegetale si pliseurile, acestea din urma regasindu-se de altfel si in liniile de tendinte internationale\”, spune Lena Criveanu.
Venera Arpu a pus anul acesta acentul pe calitatea materialelor, utilizand casmirul, lana si matasea naturala. Culorile folosite in ultima sa colectie sunt noantele de gri, bej si negru cu accente de culoare galben sau violet. \”Am abordat o croiala larga, plina de amploare care nu urmareste linia corpului. Fustele sunt mini sau midi, iar rochiile scurte, cu centura sau largi. Pantalonii sunt pe corp sau largi spre evazati, cu talie inalta. In colectie am inclus si camasile asemanatoare cu cele masculine cu nasturi, cu maneci un pic bufante si cu mansetele stramte pe mana si inchise in nasturi.\”, isi prezinta Venera Arpu colectia.
Cand a realizat conceptul noii sale colectii \”Vara norvegiana\”, Wilhelmina Arz a pornit de la ideea de incalzire globala, creand un nou tip de personaj care poarta o vestimentatie unisezon. In ceea ce priveste culorile, predomina tonurile de gri, nuantele pastelate si ivoriul. Colectia este dominata de creatii realizate din matase naturala, casmir, organza si stofa. Tricotajele apar la pelerinele inchise, cu mult volum. \”In colectia mea am inclus atat pantalonii drepti cu talie mai inalta, dar si pe cei cu talie joasa. Fustele si rochiile din \”Vara norvegiana\” sunt lungi sau medii, iar rochiile de seara mizeaza pe contraste de material, fiind asociat voalul cu lana, de exemplu. Am accesorizat rochiile fluide, foarte lungi, cu genti uriase, asemanatoare rucsacelor.\”, spune Wilhelmina Arz.
Cum din acest sezon nu puteau lipsi nici propunerile pentru tinuta de seara, Laura Olteanu a creat rochii de seara si fuste lungi, fluide cu topuri chimono. \”Rochiile sunt sofisticate, avand o fata foarte bodgata si spatele decupat. Ca materiale am folosit matasea naturala inflorata. Culorile utilizate sunt combinatiile de rosu, albastru electric, negru, mov, verde\”, isi descrie Laura Olteanu creatiile.
de Roxana Totolici
(Eva)

Articole HOT

Business Texin
f
fashion

Before Start My Day, Ten Minute For Makeup – VIDEO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Nemo enim ipsam voluptatem...

fashion

Boho Peace Hippie Girl Enjoying Summer with Flower Styling

black

Black Winter Fashion On Charles Bridge

city

Walking On San Francisco Street Alone

girl

Woman Enjoying Grossglockner High Alpine Road in Austria

Știri

Business Texin
d
dress

Woman Wearing Red Dress-Holding Turned On String lights

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Nemo enim ipsam voluptatem...

2
fashion

Before Start My Day, Ten Minute For Makeup – VIDEO

3
fashion

Boho Peace Hippie Girl Enjoying Summer with Flower Styling

4
black

Black Winter Fashion On Charles Bridge