Caricaturi la Romania Fashion Trends & Brands

Caricaturistul oltean Gogu Neagoe va fi prezent sa realizeze caricaturi,portrete gratuit la invitati vipuri de la ROMANIA FASHION TRENDS & BRANDS 2010, care va avea loc in perioada 23-27 IUNIE 2010 la SALA PALATULUI – Bucurest prima edie . În prima zi a evenimentului,24 Iunie Gogu Neagoe fa face caricaturi la invitati vipuri
.Gogu Neagoe s-a nãscut în 10 aprilie 1976, în localitatea Osica de Jos Olt. este colaborator cu ªtefan Popa Popa’s, caricaturistul oltean intrã în 2004 pentru prima datã în Cartea Recordurilor, dupã ce a realizat de caricaturi folosind informaþii preluate prin telefon. El a intrat în Cartea Recordurilor 2007 pentru a doua oarã cu cea mai lungã serie de caricaturi realizatã vreodatã. Pentru aceasta, Gogu Neagoe a lucrat timp de patru ani, acoperind cu caricaturile mai multor personalitãþi din lumea politicã internaþionalã vipuri tv , ca suport având 12 role de film cinematografic, cu o lungime de 2 km ºi o greutate de peste 3 tone.
film foto cinemeatograf Cu un milion trei sute de imagini desenate doar cu ac ºi cernealã tipograficã, pe o peliculã cinematograficã, un oltean a reuºit sã batã toate recordurile mondiale. Gogu Neagoe, din Osica de Jos, judeþul Olt, e tânãrul care a primit din nou confirmarea din partea Guinness Book, unde numele lui este deja pomenit de douã ori. De curând a fost invitat la Buxelles Nato, unde a dat probã de meserie în faþa Parlamentului European.
„Gogu Neagoe de la Osica“ a devenit cunoscut dupã ce, în 2004, a reuºit sã intre în Cartea Recordurilor cu 131 de caricaturi,portrete prin telefon . Gogu Neagoe este singurul om care poate sã realizeze caricatura pin telefon, fãrã sã fi vãzut vreodatã subiectul, doar în urma unei scurte convorbiri telefonice cu persoana de la care cere câteva date personale. Talentul sãu incredibil a fost amplu descris de canalul TV Euronew si Guinness Book, care l-a ºi propulsat cãtre Cartea Recordurilor.
Trei minute la o caricaturã
Luna trecutã, caricaturistul oltean a dat din nou clasã la Bruxelles, la expoziþia «România reflectatã în Banda Desenatã Franco-Belgianã.
Artistul spune însã cã se descurcã destul de greu, este plãtit prost ºi reuºeºte sã trãiascã doar din premiile internaþionale pe care le obþine, din benzi desenate, picturã, graficã ºi gravurã. “Am desenat de toate. Portretele unor politicieni, actori, vedete TV. Cel mai greu mi-a fost la detalii. De regulã, îmi trebuiau cam trei minute la o caricaturã.”
Cel mai mare premiu, 60.000 de euro Nãscut în satul Osica de Jos – Olt, Gogu Neagoe deseneazã de la vârsta de 8 ani. ªi-a ºlefuit talentul la ºcoala caricaturistului ªtefan Popa Popas. Ultima sa tentativã de record a fost înregistratã de Euronews ºi omologatã de Guinness Book ºi i-a adus o diplomã ºi un premiu de 10.000 euro. “Am desenat doar cu un ac ºi cu cernealã tipograficã“, ne-a declarat artistul. Gogu a primit diverse premii la saloanele internaþionale de caricaturã ºi se pregãteºte sã intre cu acul ºi cerneala, pentru a treia oarã, în Cartea Recordurilor. Ar vrea sã plece în America ºi sã nu se mai întoarcã. Pentru cã acolo se câºtigã mai bine. Pânã una alta, acasã la Gogu, se aflã o colecþie impresionantã de caricaturi, numãrând 1.300.000 de lucrãri in rame si diplome trofee a claborat cu bziare tv internationale .
Gogu NEAGOE fa caricaturi,portrete gratis la prima editie a manifestarii expozitionale ROMANIA FASHION TRENDS & BRANDS 2010, care va avea loc in perioada 24-27 IUNIE 2010 la SALA PALATULUI – Bucuresti

Articole HOT

Business Texin
f
fashion

Before Start My Day, Ten Minute For Makeup – VIDEO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Nemo enim ipsam voluptatem...

fashion

Boho Peace Hippie Girl Enjoying Summer with Flower Styling

black

Black Winter Fashion On Charles Bridge

city

Walking On San Francisco Street Alone

girl

Woman Enjoying Grossglockner High Alpine Road in Austria

Știri

Business Texin
d
dress

Woman Wearing Red Dress-Holding Turned On String lights

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Nemo enim ipsam voluptatem...

2
fashion

Before Start My Day, Ten Minute For Makeup – VIDEO

3
fashion

Boho Peace Hippie Girl Enjoying Summer with Flower Styling

4
black

Black Winter Fashion On Charles Bridge