Branduri internationale s-au reunit pentru Seminarul de moda Lectra

Lectra, liderul mondial în soluții tehnologice integrate dedicate industriilor care folosesc materiale-țesãturi moi, din piele, textile tehnice și materiale compozite -a gãzduit Seminarul de modã Lectra în Bordeaux-Cestas (Franța).
Evenimentul a reunit aproximativ 40 de delegați, reprezentând 22 branduri de moda din Belgia, Brazilia, Danemarca, Elveția, India, Italia, Letonia, Mauritius, România, Africa de Sud, Marea Britanie și Ucraina la Lectra International Advanced Technology & Conference Center.
Evenimentul a facilitat discutii privind evoluțiile din industrie intre delegați cu experții Lectra si alte branduri din intreaga lume, și a dezvaluit modul în care pot folosi tehnologia pentru a optimiza modul în care lucreazã în colecțiile lor de la începutul procesului si pana la sfârșit.
\”Am învãțat foarte multe despre adaptarea lanțului nostru de aprovizionare si dezvoltarea procesului de colectare în scopul de a reduce costurilor și de creștere a competitivitãții. A fost o mare oportunitate de a vizita site-ul de la centrul de cultura inovatoare Lectra, dar, de asemenea, pentru a interacționa cu alți clienți Lectra și de a afla cum Lectra i-a ajutat sã-si îndeplineascã obiectivele lor \”, a declarat Edmundo Barbosa da Silva, director de inovatie, Malwee, Brazilia.
Clienților li s-a prezentat o imagine de ansamblu a evoluțiilor care au avut loc în piața de modã în ultimii 40 de ani, care acum, au avut drept rezultat, în cele mai multe companii, punerea unui accent mai mare pe raționalizarea de pre-producție și de producție, pentru a genera economii de materiale substanțiale.
\”Evenimente ca acesta, demonstreazã ca Lectra se concentreaza pe cele mai bune practici și îmbunãtãțirea continuã a acestora. Lectra înțelege pe deplin provocãrile intrinseci fațã de clienții sãi și oferã soluții care merg direct in esenta nevoilor lor. Relația noastrã de lungã duratã cu Lectra se bazeazã pe aceastã înțelegere, ei se adreseazã direct cerintelor afacerii noastre și ca rezultat, fac procesele mai eficiente, \”a comentat Lasse Simonsen, CEO-ul, NOVOTEX, Danemarca.
Evenimentul s-a axat pe excelența operaționalã în modã și fabricație. Delegaților li s-au arãtat
avantajele de consultanta si servicii oferite de Lectra și importanța de a controla costurile de întreținere. Ei au asistat la o demonstrație de tãiere a noii generații Vector ® Fashion, tãietor de tesatura Lectra special conceput pentru industria modei și o parte a unei linii, care include, de asemenea, modele dedicate industriei de automobile, firmelor producãtoare de mobilier și utilizatorilor de materiale compozite.
\”Seminarul a fost foarte interesant și captivant și ne-a ajutat sã înțelegem situația actualã la nivel mondial, piața de moda, precum si valoarea adaugata de solutiile Lectra. În opinia mea Lectra reprezintã partenerul perfect pentru noi, pentru a ne atinge obiectivele in afaceri \”, a declarat Massimiliano Trambaioli, proprietar si director general, Pronto Model,Italia.
\”Acest eveniment care a durat douã zile a fost o oportunitate fantasticã pentru clienții noștri sã se reuneascã și sã împãrtãșeascã cunoștințele si experienta lor \”, a declarat Edouard Macquin, Director de vanzari la nivel mondial, Lectra. \”Ei vor reveni la piețele lor de origine cu idei noi și abordãri, iar noi la Lectra vom merge mai departe cu o mai bunã înțelegere a modului de a-i ajuta pentru a-si atinge scopurile lor. \”
Despre Lectra
Lectra este lider mondial în soluții tehnologice integrate care automatizeazã, simplifica și accelereaza designul produsului, pentru dezvoltarea proceselor de fabricație pentru industriile care utilizeazã materiale moi.
Lectra dezvoltã cele mai avansate sisteme software și de tãiere de specialitate și oferã servicii asociate la o gamã largã de piețe, inclusiv de moda (îmbrãcãminte, accesorii, încãlțãminte), auto (scaune auto și interioare, airbag-uri), mobilier, precum și o mare varietate de alte sectoare de piațã, cum ar fi industriile aeronauticã și marina, energie eolianã și echipament individual de protecție.
Lectra deservește 23.000 de clienți în peste 100 de țãri, cu 1.350 de angajați și 256 milioane $ în 2012 venituri. Compania este listata pe NYSE Euronext.
Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.lectra.com

Articole HOT

Business Texin
f
fashion

Before Start My Day, Ten Minute For Makeup – VIDEO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Nemo enim ipsam voluptatem...

fashion

Boho Peace Hippie Girl Enjoying Summer with Flower Styling

black

Black Winter Fashion On Charles Bridge

city

Walking On San Francisco Street Alone

girl

Woman Enjoying Grossglockner High Alpine Road in Austria

Știri

Business Texin
d
dress

Woman Wearing Red Dress-Holding Turned On String lights

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Nemo enim ipsam voluptatem...

2
fashion

Before Start My Day, Ten Minute For Makeup – VIDEO

3
fashion

Boho Peace Hippie Girl Enjoying Summer with Flower Styling

4
black

Black Winter Fashion On Charles Bridge