Verifica email

  • Email:
  • Parola:
Rfil neamt

Aura S.AInapoi

Data ultimei actualizari: 25-02-2013
Aceasta companie a fost vizualizata de 2788 ori
Fondată în 1967, întreprinderea textilă "Drum Nou" devine în scurt timp un important producător de articole de pasmanterie.

În 1990 fosta întreprindere textilă se transformă în societate comercială cu denumirea de "AURA". Ca urmare a procesului de privatizare firma devine în 1994 societate pe acțiuni cu capital privat 100%.

Începând cu această dată AURA S.A. intră într-o nouă etapă de dezvoltare prin diversificarea producției, dotarea cu utilaje moderne și preocuparea continuă pentru îmbunătățirea calității și menținerea la un standard ridicat.
AURA și-a consolidat o reputație solidă în rândul producătorilor de pasmanterie prin gama variată de produse care satisface cerințele diferitelor industrii: confecții, încălțăminte, decorațiuni interioare, ambalaje, tapițerii, grădinărit, alpinism, etc.

Certificatul ISO 9001 reprezintă garanția competenței noastre și a voinței permanente de îmbunătățire a calității producției.

În producție folosim atât materii prime naturale cât și sintetice, cum ar fi: bumbac, poliamidă, poliester, polipropilenă, PNA, vâscoză, fir lurex, fir cauciuc, etc.

Paleta de culori este foarte diversificată, întrucât dispunem de o secție proprie de vopsitorie. Printre alte procese de finisare pe care le putem realiza, amintim: albire, apretare, ceruire, ignifugare, hidrofobizare, etc.

Reproducerea oricărui articol conform mostrei clientului reprezintă un avantaj în vederea satisfacerii cerințelor clienților noștri.

Tradiția și experiența acumulată în domeniul pasmanteriei ne-au conferit o bază destul de solidă pentru a deschide treptat noi piețe de desfacere în Germania, Marea Britanie, Ungaria, Italia, Spania, etc.
Profil comercial: Producator, Distribuitor, Comerciant
Adresa: Str. D. Cantemir nr. 9-11
Localitate: Oradea
Judet: Bihor
Telefon: +40 259.435.227; +40 259.431.356; +40 259.434.691
  Cautare companii dupa profil comercial  

Newsletter


Euroccoper Transport


 Revista 100%Construct