Verifica email

  • Email:
  • Parola:
Rfil neamt

Euroconf SA
Compania EUROCONF S.A., cunoscută de majoritatea sibienilor drept fosta Steaua Roșie, dorește să-și mărească echipa și angajează în această perioadă personal în producție confecții textile.

EUROCONF produce pentru o serie de clienți de renume mondial, dar are și două branduri proprii, Paolo Rossi și Morathi. În Sibiu, dar și în țară, cel mai cunoscut brand sub care sunt vândute produsele EUROCONF este Paolo Rossi.

Pentru a continua tradiție și menține standardul ridicat, Euroconf face în prezent angajări. Conform anunțului postat pe turnulsfatului.ro/locuridemunca, compania are nevoie de personal în producție confecții textile și oferă viitorilor angajați o serie întreagă de beneficii, pe lângă salariu și tichete de masă. Spre exemplu, cei care nu locuiesc în Sibiu vor beneficia de decontarea transportului, persoanele fără experiență se vor bucura de calificare la locul de muncă și dezvoltare profesională continuă în cadrul firmei, iar angajații care au copii pot beneficia de serviciile Grădiniței nr. 26, aflară chiar în curtea firmei.

Mai mult decât atât, angajații primesc asistență medicală gratuită, prime de sărbători și programul de lucru este de la 06:30 – 14:50.

Informații suplimentare găsiți la sediul societății, biroul Resurse Umane, la telefon 0269.210.165 interior 355 sau 0369.401.852. E-mail : personal@euroconf.ro.


Adresa: Sibiu, Bd Victoriei 42

Localitate: Sibiu

Telefon: 0269210165


« Inapoi la anunturi


Adaugati anuntul dumneavoastra

  Cautare companii dupa profil comercial  

Newsletter


Euroccoper Transport


 Revista 100%Construct