Verifica email

  • Email:
  • Parola:
Rfil neamt

Astailor Shine SRLContact: 9 Mai 2017
Laszlo Szabo
DataS
T. +40 728 635 897
laszlo.szabo@datas.ro

timeSSD SOLUTIE SOFTWARE CU TIMPI STANDARD DE EXECUTIE SI FACILITATI DE SOCIAL MANUFACTURING
timeSSD este o solutie software cu timpi predefiniti pentru manuiri cu accent pe industria confectiilor textile

Frankfurt, 9 Mai, 2017: www.timeSSD.com este disponibila incepand de azi si are la baza un concept de platforma colaborativa. Dupa cinci luni de la achitionarea drepturilor softului SSD (Standard Sewing Data) de DataS de la AJ Consultants / Finlanda, softul complet redezvoltat a intrat in procesul de evaluare publica.
timeSSD dispune de toate seturile de elemente de date standard, cu valorile prestabilite de timp din SSD, de asemenea include baza de date MTM-2, si acum este disponibil public sub forma de serviciu intuitiv bazat pe web extins cu facilitati de fabricatie sociala, la un cost eficient.

DataS dezvolta solutii software dedicate industriei confectiilor textile pentru cresterea performantelor de operare si fabricatie. timeSSD furnizeaza referintele indispensabile pentru controlul eficientei si pentru manopera stimulenta in industriile cu forta de munca manuala intensiva, in special industria confectiilor.
De asemenea este o platforma colaborativa unde utilizatorul isi dezvolta metodele si listele de operatii proprii si are posibilitatea de a le partaja cu partenerii selectati.

Laszlo Szabo, managing director al DataS spune: “ Procesul tehnologic partajat, bazat pe metode standard, intre client si producator inseamna mai mult decat transparenta si incredere. Discutia pretului de productie ar putea fi limitata la raportul de pret / minut, poate in plus despre echipamentele necesare. De asemenea conceptul colaborativ bazat pe web doteaza consultantii in organizarea productiei cu instrumentul lor indispensabil, sub forma de serviciu web, disponibil oriunde si oricand.“

timeSSD are o conexiune nativa cu GPD – General Production Data – solutie software dezvoltat de DataS pentru controlul productiei si planificarea materialelor.
Modulul GPD dedicat colectarii datelor on-line din productie, prin folosirea de coduri QR, furnizeaza datele pentru studiile de timp pe baza de auto-masurare constituind feed-back-ul necesar inginerilor tehnologici.

DataS dezvolta si furnizeaza solutii software integrate dedicate proceselor de productie si business din industria textila, pielarie, confectii si tricotaje incepand cu anul 1992.
GPD este implementat in peste 130 de fabrici de confectii textile si tricotaje din noua tari.

DataS, azi, este numele comercial al Astailor Shine SRL din Romania, si al companiei surori DataStep Hungary Ltd., din Ungaria.
Mai multe la:
www.datas.ro
www.timessd.com

Dezvoltarea fostului soft SSD a inceput in anul 1992 si timpii standard din SSD au fost integrate de-a lungul timpului in solutii software dezvoltate de case de software de referinta in industria textila


Adresa: Cernatului nr. 27,etaj 1

Localitate: Targu Secuiesc

Telefon: 0730709663


« Inapoi la anunturi


Adaugati anuntul dumneavoastra

  Cautare companii dupa profil comercial  

Newsletter


Euroccoper Transport


 Revista 100%Construct